K.Barcz Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 FORGOTTEN - zapomniana WILGA Model A czyli anty -model dlatego stoi w ciemnym domku . Domek w robocie Mieszkaniec Wnętrze domku Zewnątrz I trochę światełka, aby się nie bała sama w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Krzysiu, mistrzostwo świata. Wilga, jak Wilga- w jej środku pewnie jaka Godzilla się już wykluwa, ale ta drewutnia....:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Już myślałem że na zegarze jest 9:11 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Lubie takie prace, jest na czym oko zawiesić. Nie podoba mi się tylko sterylność ścian wewnątrz jak na opuszczony budynek. Dobra robota. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Genialna praca. Diorama lotnicza to bardzo trudna sprawa poradziles sobie koncertów. gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Lubie takie prace, jest na czym oko zawiesić.Nie podoba mi się tylko sterylność ścian wewnątrz jak na opuszczony budynek. A może nie jest opuszczony Piekna robota. Pewnie bedzie atakował podium w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Ś W I E T N E!!! pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 NOOOO NIE MOGĘ ...NAAAPRAWDĘ BUDUJĄ TAKIE PRACE ...CHCIAŁOBY SIĘ TAM WEJŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Kapitalne! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 No Barczu zaskoczyles ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Piękna praca, tyle, że trochę smutna... A tak dać tę Wilgę na jeziorko, rozbryzgi wody zrobić na rozbiegu, ach... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Musiałem wysłać żonę po zmiotkę, jakoś musiałem szczękę zebrać z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcon Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 NIc dodać nic ująć - klasa sama w sobie. Pogratulowac pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Moc dobre a vyborne. Gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Kurcze, jestem przekonany, że wczoraj posta w tym wątku już wpisałem ale go nie widzę, a taką pracę trzeba uhonorować. PRZEPIĘKNE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Świetnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Gratuluję pomysłu i wykonania. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Czapa w dłoń i pokłon do gleby Swietnie zniszczała powierzchnia lakiernicza, a pływaki, a pływaki to już ... złom Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 26 Lutego 2013 Autor Share Napisano 26 Lutego 2013 Tylko jedno ale jak ten samolocik wytoczyć z tego hangaru ? Odp. 1. Banalnie prosta szybownicy mówią "zakładka na skrzydło". Sprawdzone tak wchodzi i wychodzi. Odp. 2. Samoloty tego typu nie potrzebują wyciągarki do wypychania z hangaru. Ręcznie można. Odp. 3. Model budowałem około 6 miesięcy. Odp. 4 Nie bałaganiłem mocno w środku choć jest trochę lepiej niż na fotkach, ponieważ ciemny "drewniany" dach powoduje swoiste zaciemnienie i dlatego nie było sensu już mocniej zaciemniać widoku. Odp. 5. Pomieszczenie na pięterku w dobudówce to siłownia atomowa 2 X AAA. Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa. Model będzie w Bytomiu wystawiony w klasie DS, o ile burza śnieżna nie zakryje A4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 26 Lutego 2013 Share Napisano 26 Lutego 2013 Dzieło sztuki. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi