Solo Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Fine Molds jednak wyda swojego F-14 w normalnej dystrybucji. Co prawda na razie tylko w wersji A plus oddzielne uzbrojenie, ale jednak. No cóż - najlepszy model F-14 w 72 będzie jednak powszechnie dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 I dobrze, bo ceny wersji gazetowej są jakieś chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 29 Sierpnia 2017 Share Napisano 29 Sierpnia 2017 Możliwe że to próba obejścia jakiejś umowy z Model Graphix, dla której pewnie zrobili model na wyłączność - dla nich wydali wersję D, więc może mają prawo do wydania wersji A i B. Ale to dobrze, bo mimo że czuję się jak ostatni frajer że przepłaciłem za wersję gazetową, to dobrze że ludzie dostaną najlepszego F-14 w tej skali jaki do tej pory był na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 30 Sierpnia 2017 Share Napisano 30 Sierpnia 2017 Dobra zmiana w modelarstwie trwa Łoś FLY w drodze 72040 PZL-37A A ma być jeszcze 72041 PZL-37B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 moze Losia do Pragi przywioza? i beda azukac probnych sklejaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Chciałbyś, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 a pewnie juz raz mi sie to zdarzylo jakies 150 lat temu dostalismy 5 Iryd ( wtedy jeszcze Irydow) do probnego sklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Tymczasem na FB IBG podało wiadomość Obiecaliśmy podać datę premiery Łosia w sierpniu. Nie udało się, więc ogłaszamy dzisiaj: pierwsza z wersji PZL.37 Łoś ukaże się wczesną wiosną 2018! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Arma Hobby pokazała boxarty na nowe pudełka pesiódemek Expert set: Junior set: Nie wiem jak Wam, mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Arma Hobby pokazała boxarty na nowe pudełka pesiódemek Expert set: Junior set: Nie wiem jak Wam, mi się podoba Noo, mistrzostwo optymalizacji kosztów - w tańszej edycji nawet farby mniej na pudełko zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 7 Września 2017 Share Napisano 7 Września 2017 Mnie też pudełko od P-7 się podoba ,ale może my się nie znamy ? A tymczasem IBG pokazuje Karasia B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 PZL P.7a junior set http://armahobbynews.pl/blog/2017/09/13/pzl-p-7a-junior-set-malowania-i-kalkomanie/?utm_source=newsletter&utm_medium=implebot&utm_ca Będzie z blaszką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Noo, mistrzostwo optymalizacji kosztów - w tańszej edycji nawet farby mniej na pudełko zejdzie Masz rację, choć ta mniejsza ilość farby pewnie nie odbija się w kosztach wykonania opakowania Za to na sklepowej półce zestaw Junior będzie wyraźnie różnił się od Experta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 Malowania P.7a expert set: http://armahobbynews.pl/blog/2017/09/15/pzl-p-7a-expert-set-malowania-i-kalkomanie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Września 2017 Share Napisano 15 Września 2017 http://www.modellversium.de/kit/artikel.php?id=12012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Września 2017 Share Napisano 17 Września 2017 Przepak Superhobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 "Nowy" Curtiss Hawk C1 od AZ Model.Kupiony na NATO Days w Ostrawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 18 Września 2017 Share Napisano 18 Września 2017 Toż to wygląda na przepak Special Hobby. Zdrada wciąż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Na grudzień Arma Hobby zapowiada nowy model plastikowy w 1/72. Jakieś przecieki co to ma być? Jakieś fantazje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Toż to wygląda na przepak Special Hobby. Zdrada wciąż! Według Scalemates jest to nowy model: https://www.scalemates.com/kits/1098365-az-model-az-7570-curtiss-hawk-h-75c1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 OK, wyciągnąłem z szafy swojego SH i widzę inny układ elementów. Ale żeby klapki osłony silnika odlać razem z kadłubem to trzeba mieć tupet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 22 Września 2017 Share Napisano 22 Września 2017 Na grudzień Arma Hobby zapowiada nowy model plastikowy w 1/72. Jakieś przecieki co to ma być? Jakieś fantazje? W jednym z poprzednich newsletterów mówili że między P.7a a P.11 przygotowywany jest jeszcze "mały samolocik, na którym wypróbowaliśmy ostatecznie proces produkcji form". Może jakiś erwudziak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 To ja tak zupełnie z innej beczki Może któryś z kolegów będzie również zainteresowany. Xtradecal właśnie wypuścił kalkomanie do AW-101 Merlin. Zestaw zawiera 30 wariantów malowania do całej rodziny AW-101, łącznie z maszynami morskimi Oto kilka z nich: Z tego co wiem w kraju na razie są tylko tu dostępne na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 10 Października 2017 Share Napisano 10 Października 2017 Tak zwróciłem uwagę, że model Jaka-130 ze Zvezdy przeszedł tu raczej bez echa mimo, że już od kilku tygodni jest dostępny. W takim razie INBOX. Jak dalekich przeróbek trzeba żeby zrobić z niego polskiego Mastera? Ciekawe kto pierwszy podejmie się wyzwania. Chociaż ja bym się może nawet przymierzył do pudełkowego Białorusina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 10 Października 2017 Autor Share Napisano 10 Października 2017 Kinetic zapowiedział Mastera w 1:48 jeśli skala nie jest aż tak ważna. Jak-130 to jednak inny samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi