Mitrandir Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Krótki restart po przeciągającym się remoncie... Co by rozgrzać trochę paluchy, zgrabiałe od narzędzi większego kalibru, postanowiłem zrobić kilka prawie pudełkowców. Taka gra wstępna przed Osprey'em (ten model mi się po nocach śni...) Na szybko, bez stresu i z dużą przyjemnością... oraz zachęcony pracą kolegi jrminiatures popełniłem maszynę tak brzydką, że aż ładną WESTLAND WESSEX HU.5 w barwach ratowników z Royal Navy. Zawsze mi się to malowanie podobało, a ostatnio na znanym portalu aukcyjnym udało mi się za nabyć starego poczciwego matchboxa. Znalazłem nawet kilka fotek maszyny o tym numerze Model ma wiele wad, ale i jedną zaletę... kalkomanię do tej wersji. Wiec mając nadprogramowego HU.5 z italeri (bez kalkomani) nie czekałem dłużej i przeflancowałem kalkomanię na bardziej urodzajny grunt. Efekty zabiegu możecie ocenić sami poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Bardzo fajny. Szybkość z jaka zrobiłeś ten model nie odbiła się zbytnio na fajności ,-)) Mega fajny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Prima sort... Ładne malowanie... Niby cywil, ale nie świeci się jak psu ...., tylko subtelnie zrobione ślady eksploatacji... Podoba się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 W końcu wróciłeś Grzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Fajna maszyna i fanie pomalowana. Ta czerwień robi ten model, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 ... Niby cywil, ale nie świeci się jak psu ... Jaki tam cywil, jak z kokardami na kadłubie A zrobiony rzeczywiście tak w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Piękna robota super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Piękny, paskudny "karp" Chcę takiego zrobić w 1:32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Brzydki jak ryba głębinowa. A modelika gratuluję, czysto i schludnie. As trefl obrócony na prawej stronie w celu zbadania spostrzegawczości oglądaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Marca 2017 Autor Share Napisano 30 Marca 2017 No... chociasz jeden zauważył Dokładnie tak taki psikus dla purystów Miło mi, że sie podoba, i dziekuje za ciepłe przyjecie Już powstaje drugi z trojaczków Wessex, tym razem mk.31 RAN . Docelowo będzie jescze HAS.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Powrót jak najbardziej udany, bardzo się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Marca 2017 Bardzo piękny i udany model. Podoba mi się ta czerwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Jak widzę paluszki nie zgrabiały . Świetna robota Grzesiu . Bez tej czerwieni wyglądał by ponuro , dodaje mu smaczku . Fajna ta wersja z tym odkurzaczem z przodu . Pozdrowionka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Jest dobrze! dawaj z Osprejem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 30 Marca 2017 Share Napisano 30 Marca 2017 Krótko pisząc zacnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Śmigłowiec brzydki ale model bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Pięęękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 31 Marca 2017 Share Napisano 31 Marca 2017 Bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Piękna robota ! Ale tym Wessexom to brzydko z pyska patrzy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Ale tym Wessexom to brzydko z pyska patrzy ;P ... poczekaj, aż następnego zobaczysz temu to dopiero z pyska źle patrzy jak to Letalin porównał Jest dobrze! dawaj z Osprejem! Wiedziałem, że można na któregoś z kolegów liczyć i mi wypomni... Jeszcze chwila, muszę się wdrożyć na nowo w całą dokumentację ... a jak tam twój sea horse... ? Wszystkim dziękuję za miłe przyjecie, i poświecenie kilku chwil nad poczwarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Sie podoba sie. Wspaniała robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Fajnie robisz te młynki do kawy, przyjemnie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 :hehe: cała przyjemność po mojej stronie Bardzo mi miło, że komuś jeszcze poza mną się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Kwietnia 2017 Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Miałeś rację...fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2017 Mówiłem... Ps: A co z Twoimi wiatrakami ? Coś pokażesz niebawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi