bożo wpożo Napisano 2 Grudnia 2017 Share Napisano 2 Grudnia 2017 I to byłoby na tyle : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 2 Grudnia 2017 Share Napisano 2 Grudnia 2017 Klasa sama w sobie, tylko Ty wiesz co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Grudnia 2017 Share Napisano 2 Grudnia 2017 Świetny, też tak chcę umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Jak zwykle ogląda się świetnie. Artbox można powiedzieć. Producent powinien rozważyć takie posunięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Podoba. Pakietowe ochy i achy bez ajabymów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Piękna praca.Podoba mi się bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Wstaw zdjęcia modelu a nie prawdziwego auta. Piękna robota, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2017 Dziękuję za komentarze i cieszę się , ze wywrotka się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 6 Grudnia 2017 Share Napisano 6 Grudnia 2017 No właśnie. Jak miałeś szał na spycharki to spycharki czy koparki czy co tam jeszcze kopiącego. Teraz masz na wywrotki. I dobrze. Czekam kiedy będzie szał na czołgi A model jak model każdy twój robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 8 Grudnia 2017 Share Napisano 8 Grudnia 2017 Klasyka, klasyka . Budujesz niesamowite modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Osiągnąłeś w malowaniu poziom 10, w skali od jeden do dziesięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rutek Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Czy można prosić o zdjęcie wnętrza kiperki, aby kontemplować móc całość wspaniałości owego ZwISA? Chyba, że tam jest srebrna PACTRA i w związku z tym jest to element top secret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 Miód malina. Jak zwykle robota pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Grudnia 2017 Share Napisano 9 Grudnia 2017 jak zwykle bombowo lampy jak robiłeś? wyglądają bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 16 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2017 Dzięki piękne raz jeszcze Obudowy lamp są zestawowe , natomiast same szkiełka dopasowałem z lampek "ELF " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 29 Grudnia 2017 Share Napisano 29 Grudnia 2017 Model umknął mi w przedświątecznym rwetesie, a przecież zasługuje na wychylenie się z pochwałami z działki "mojej" skali 72. Swiętna praca, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Zdjęcia zdjęciami ale na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie. Kawał, dobrej i nikomu niepotrzebnej roboty G, brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Bombastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Marca 2018 Share Napisano 30 Marca 2018 Śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi