Jacek1971 Napisano 17 Czerwca 2018 Share Napisano 17 Czerwca 2018 Dokładnie tak jak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 17 Czerwca 2018 Share Napisano 17 Czerwca 2018 Model wygląda obiecująco, Fly jakoś do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2018 Share Napisano 18 Czerwca 2018 Coś już wiadomo kiedy się pojawi w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 19 Czerwca 2018 Share Napisano 19 Czerwca 2018 Na Babarybie panowie z IBG wspominali, że najwcześniej pod koniec lipca. Ale mówili też, że TKS premierę będzie miał w maju, więc wiesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Łosie podobna mają być w sprzedaży w połowie sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Czekaliśmy tyle dziesiątek lat na nowego Łosia , poczekamy jeszcze miesiąc lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 14 Lipca 2018 Autor Share Napisano 14 Lipca 2018 Łosie od IBG po 80 zł: https://www.martola.com.pl/pl306/produkty78557/pzl_p_37b_los_polish_medium_bomber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 8 dych... w sumie to rozumiem, ale masowej produkcji nie będzie. Liczyłem na 6 dych ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Ile masz aktualnie na rynku dostępnych modeli dwusilnikowych bombowców w 1/72 za 60 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Ile masz aktualnie na rynku dostępnych modeli dwusilnikowych bombowców w 1/72 za 60 zł? Niewiele, a jak już są to przeważnie starocie. Chociaż też po cichu liczyłem, że Łoś będzie kosztował około 60-65 zł. Za nowy model bombowca dwusilnikowego trzeba obecnie liczyć 100 zł plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Lipca 2018 Share Napisano 14 Lipca 2018 Ile masz aktualnie na rynku dostępnych modeli dwusilnikowych bombowców w 1/72 za 60 zł? Blenheim I Beaufighter Airfixa sa podobne gabarytowo... Dokładnie taka sama rozpiętość...,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 17 Lipca 2018 Share Napisano 17 Lipca 2018 Spiton marudzisz ja na nowego Łosia całe życie czekałem I zanim zaczniemy mówić o cenie zobaczmy co jest w środku pudełeczka za te 80 zyli ! ,,Czeskie'' Łośki od FLY po 110 w sprzedaży . Z Airfixem na razie IBG nie ma co porównywać to zupełnie inna liga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Spiton marudzisz ja na nowego Łosia całe życie czekałem I zanim zaczniemy mówić o cenie zobaczmy co jest w środku pudełeczka za te 80 zyli ! ,,Czeskie'' Łośki od FLY po 110 w sprzedaży . Z Airfixem na razie IBG nie ma co porównywać to zupełnie inna liga ! Nie marudzę, tylko się targuje ,-)) Za 8 dyszek też oczywiście kupie. ale 8 dyszek, to jest juz niezły pieniądz . Airfix inna Liga... mysle, że IBG ma szanse Airfixowi dorównac jakościa swojego produktu. Faktycznie 8 dych to nie jest zła cena . Niech cena będzie taka, żeby chłopaki z IBG zarobili jak najwięcej kasy !!!! Nalezy się im . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 "Macałem" Łosia na Babarybie i muszę przyznać że wyrób Fly to glina w porównaniu wytworem IBG. Wnętrze powala, a linie podziału aż tak po oczach nie walą. Oczywiście pewne rzeczy są do poprawy ale da się to przeżyć za 80 złociszów. To całkiem uczciwa cena w porównaniu nawet do wyrobów Airfixa który to raczej wnętrzem modelarzy nie rozpieszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Nie marudzę, tylko się targuje Faktycznie 8 dych to nie jest zła cena . . W KSModel po 70,20 zł. Po rabacie. Mitchell od Airfixa za ok. 75 złotych. Dornier 17 w tej samej cenie co Łoś z IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Jaki jest sens porównywania cen modelu znanej na całym świecie marki, znanego na całym świecie samolotu jak np Mitchell, z ceną modelu Łosia polskiej produkcji? Wpływ ilości zamówionych/sprzedanych modeli ma przecież zasadniczy wpływ na jego cenę. To, że ten Łoś kosztuje tylko 5, czy 10 zł więcej, to moim zdaniem rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 a Łosia z Fly ktoś macał, że się tak zapytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 a Łosia z Fly ktoś macał, że się tak zapytam ? Zajrzyj np. na poprzednią stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Proszę bardzo: http://www.72news.eu/2018/05/fly-pzl-37-os-boxartresinsprues.html Jak widać wnętrze nie powala. Dają co prawda dają żywice i blachę, wszystko za 107-110zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 a Łosia z Fly ktoś macał, że się tak zapytam ? Zajrzyj np. na poprzednią stronę ja zrozumiałem, że macałeś tego z IBG, a nie Fly, chyba, że przeoczyłem i można było tego z Fly też pomacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 18 Lipca 2018 Share Napisano 18 Lipca 2018 Łoś z Fly będzie do macania w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 23 Lipca 2018 Autor Share Napisano 23 Lipca 2018 Łoś od Fly do kupienia na KS-Model już dziś, cena 106 zł a od środy w innych sklepach! Dwie wersje już wyprzedane: http://ksmodel.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiCK Napisano 24 Lipca 2018 Autor Share Napisano 24 Lipca 2018 Łoś od IBG został poprawiony i będzie do kupienia na przełomie sierpień-wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 24 Lipca 2018 Share Napisano 24 Lipca 2018 Poprawione ramki: Sloty chowają się już do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Lipca 2018 Share Napisano 24 Lipca 2018 Poprawione ramkiSloty chowają się już do końca Szkoda, że ta rura na zewnątrz gondoli silnika została bez zmian. Same odsłony silników też ciągle słabe. Kupię, ale Fly też wezmę, bo wydaje się ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi