BRAVO112 Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 ale samolot nie ten !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 No jest grubo, a teraz niech jakaś mądra głowa napisze co trzeba zmotać by zrobić jaszczombka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 6 minut temu, myszaty napisał: No jest grubo, a teraz niech jakaś mądra głowa napisze co trzeba zmotać by zrobić jaszczombka Wystarczy wymienić kadłub, skrzydła, kokpit, owiewkę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Chyba tak, na ich stronie jest to pokazane. Jak to było w historii: żadnych marzeń Panowie. F-16 z tego nie będzie Chciałem po prostu pokazać w którą stronę zmierzają niektórzy producenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 1 godzinę temu, filipsg napisał: Wystarczy wymienić kadłub, skrzydła, kokpit, owiewkę... Dziwne... Japończycy robią dla siebie mniejsze czołgi, a samoloty większe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 18 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Te sety pokrywają się z obecnym portfolio ZTS Plastyk. Czyżby Plastyk odsprzedał formy??? Raczej sprzedał wypraski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcturus Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Formy Plastyka przetrwają nawet wojnę nuklearną. Jak grałem w Fallouty i Metro to dziwiłem się, że w ofercie tamtejszych sklepów nie było Czapli i Łosia... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 KP zmieniło zdjęcie tytułowe, to zwykle zapowiedź nowego modelu. Niestety, to nie 9 , ale może i ją zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 DH 9a zapowiedział ClearProp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 2 godziny temu, Arcturus napisał: Formy Plastyka przetrwają nawet wojnę nuklearną. Jak grałem w Fallouty i Metro to dziwiłem się, że w ofercie tamtejszych sklepów nie było Czapli i Łosia... Plastyk. Plastyk never changes... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 44 minuty temu, Fixer napisał: Plastyk. Plastyk never changes... To nie do końca prawda... Każda kolejna edycja jest bardziej dojechana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) 57 minut temu, dedrey napisał: DH 9a zapowiedział ClearProp DH 9a to nie nasza wersja ( to ta sama którą zapowiada KP) Ja pomarzyłem o 9. Swoją drogą,, na ile realne są plany, w obliczu najazdu ruskich na Ukrainę ? Edytowane 31 Maja 2022 przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 hmm hawk sie ukazał... wiec sie zobaczy jak bedzie. to ze to inna wersja DH to ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Taka dyskusja toczyła się na fejsie Answera. Szkoda, że takie informacje są wyciągane a nie oficjalnie komunikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 Nowość od Army, za dwa tygodnie mają rozpocząć wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 20 godzin temu, Roland_Sebastian napisał: Nowość od Army, za dwa tygodnie mają rozpocząć wysyłki. Opakowanie wersja dla ubogich , a co w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Novinky Kovozavody Prostejov, a w nich ,,polska" Avia B-3 Czechów poniosło i zrobili całe pudełko what if https://www.modelarovo.cz/novinky-kovozavody-prostejov-azmodel-na-cerven/ A oprócz tego jest też min Hs126 w malowaniu z ataku Niemiec na Polskę Edytowane 3 Czerwca 2022 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 21 godzin temu, Roland_Sebastian napisał: Nowość od Army, za dwa tygodnie mają rozpocząć wysyłki. Nadal czekam, bo Arma obiecała Ki-84 z oznaczeniami Republiki Chińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 (edytowane) Godzinę temu, kopernik napisał: Opakowanie wersja dla ubogich , a co w środku ? Jak zwykle model bez dodatków, czyli sam plastik i kalkomanie. Pytanie tylko jakie będą propozycje malowania. W międzyczasie na bloga wrzuciłem recenzję zestawu z Mustangiem w wersji rozpoznawczej. https://zap-modelarstworedukcyjne.blogspot.com/2022/06/f-6c-mustang-172-expert-set-arma-hobby.html Edytowane 3 Czerwca 2022 przez Roland_Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 2 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Novinky Kovozavody Prostejov, a w nich ,,polska" Avia B-3 Czechów poniosło i zrobili całe pudełko what if https://www.modelarovo.cz/novinky-kovozavody-prostejov-azmodel-na-cerven/ A oprócz tego jest też min Hs126 w malowaniu z ataku Niemiec na Polskę Beznadziejne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 2 godziny temu, Roland_Sebastian napisał: Pytanie tylko jakie będą propozycje malowania. Obydwa japońskie. 16 minut temu, kopernik napisał: Beznadziejne ! Dlaczego beznadziejne? Takie what if są popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 14 minut temu, Xmen napisał: Dlaczego beznadziejne? Takie what if są popularne. Dzięki za uświadomienie. To na początek okleję sobie Hayate szachownicami i może jeszcze B-52, no bo czemu nie ? A poważnie, powinienem napisać " dla mnie beznadziejne ". Po prostu Czech zauważył, że nasz rynek modelarski łaknie modeli z szachownicą i opłaca się dodać takie (nawet wymyślone) malowanie. Dziwię się, że nie pokusił się o malowanie ze znakami luftwaffe ( podobno wszystko się sprzedaje i to na całym świecie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 (edytowane) 13 minut temu, kopernik napisał: Dzięki za uświadomienie. Proszę bardzo. 13 minut temu, kopernik napisał: na początek okleję sobie Hayate szachownicami i może jeszcze B-52, no bo czemu nie ? A kto Ci zabroni? Twój model , twoja kasa i możesz zrobić model jak Ci wyobraźnia podpowiada. 13 minut temu, kopernik napisał: prostu Czech zauważył, że nasz rynek modelarski łaknie modeli z szachownicą Czesi lubią takie wynalazki i to nie tylko z szachownicą.Tylko i wyłącznie chodzi o to by wycisnąć maksimum zysku z wypuszczonego modelu. 13 minut temu, kopernik napisał: Dziwię się, że nie pokusił się o malowanie ze znakami luftwaffe ( podobno wszystko się sprzedaje i to na całym świecie). Nie ma się co dziwić.Śmiem przypuszczać że to nie ostatni taki zestaw. Faktycznie całe "serwetkowe" Luftwafe i Panzerwafe sprzedaje się nie źle. Edytowane 3 Czerwca 2022 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 2 godziny temu, Xmen napisał: Nie ma się co dziwić.Śmiem przypuszczać że to nie ostatni taki zestaw. Faktycznie całe "serwetkowe" Luftwafe i Panzerwafe sprzedaje się nie źle. W tym momencie na rynku modelarskim jest już chyba dostępny każdy jeden typ niemieckiego uzbrojenia z IIWŚ, oraz wszystkie projekty, w tym Luft'46 i dodatkowo masa niemieckich ufo... A ja chcę tylko porządne RWD-9 i Bregueta XIX ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 9 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: A ja chcę tylko porządne RWD-9 i Bregueta XIX .. Zaraz się dowiesz, że to tematy niszowe... 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi