filipsg Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 No tak, ledwo ucichły debaty co do słuszności ceny Wildcata, to teraz zacznie się wycenianie P-11... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, filipsg napisał: No tak, ledwo ucichły debaty co do słuszności ceny Wildcata, to teraz zacznie się wycenianie P-11... Ależ skąd.Moze kosztować nawet ponad dwieście złotych.Zawsze się znajdzie jakiś osioł który kupi. Normalnie nie mogę doczekać aż model będzie dostępny. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Czy ja wiem?? 20 letni przepak potrafi 3/4 tego kosztować, a jak już dorzucisz kawałek żywicy i blaszkę to klękajcie narody... Pytanie czy model trafi pod strzechy zwykłych sklejaczy? Czy zostanie w kręgu wtajemniczonych? No chyba że celem jest zagranica, generalnie życzę sukcesu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Sh Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 136 zł w przedsprzedaży za zestaw składający się z jednej ramki - dość drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 6 minut temu, Jo_Sh napisał: dość drogo. Jakie drogo? Po 1: To świętość narodowa warta każdych pieniędzy. Po 2: Trzeba dać firmie zarobić by miała na następne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jo_Sh Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 No nie, świętość to Łoś w 1:48, wart przynajmniej 3 setek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 A jedenastka to co pryszcz? 4 minuty temu, Jo_Sh napisał: Łoś w 1:48, wart przynajmniej 3 setek. Nie szalej to samolot jak każdy inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Zaczęło się. Admin niech utemperuje tutaj niektórych zapędy, bo się zrobi niepotrzebny bałagan. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 5 godzin temu, Xmen napisał: Ależ skąd.Moze kosztować nawet ponad dwieście złotych.Zawsze się znajdzie jakiś osioł który kupi. Normalnie nie mogę doczekać aż model będzie dostępny. Jak na osobę niezainteresowaną tematem okazujesz niezwykłą, niezdrową wręcz aktywność. Aż strach pomyśleć co będzie, jak gdzieś między synapsami błyśnie przemożne zainteresowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) 29 minut temu, MIRO napisał: Jak na osobę niezainteresowaną tematem okazujesz niezwykłą, niezdrową wręcz aktywność. Aż strach pomyśleć co będzie, jak gdzieś między synapsami błyśnie przemożne zainteresowanie. A skąd możesz to wiedzieć? Może akurat się skuszę tylko najpierw poczekam aż jakiś "mądrala" pokroi go na plasterki.Daleki za to jestem od podniecania się renderami. Fakt skala nie moja ale kto wie.Jeszcze gdyby się pokazały kalki do jakichś fajnych malować.Może zmienię decyzję. Po za tym zajmij się swoimi sprawami a nie tym co kupuję i w jakiej skali. Edytowane 16 Grudnia 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MooMiniek Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 Krzyki jakby AMK wydało kolejnego Tomcata... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 A ja dziś kupiłem PZL P11C z IBG za 157zł Niech będzie, a co mi tam, w 1/32 będzie się ładniej prezentował a i jakiś bardziej szczegółowy taki. Mam nadzieję, że to dobry model. Co do Army, cena 136zł jest normalną ceną jak za nowy produkt z blaszką i dobrym wykonaniem. Nie ma co płakać. Idziesz do biedy i zostawiasz 100pln za drobne zakupy! Że tak powiem inflacja... hula Ktoś pisał, że nie ma dobrych malowań P11. Malowań nie, ale np. 6 Kościuszkowska wymiata i dla takiego godła z boku warto postawić w witrynie (o ile się dobrze zlepi ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, MIRO napisał: Jak na osobę niezainteresowaną tematem okazujesz niezwykłą, niezdrową wręcz aktywność. Aż strach pomyśleć co będzie, jak gdzieś między synapsami błyśnie przemożne zainteresowanie. Przecież kolega Ochli nudzi i marudzi nie mając nic ciekawego do powiedzenia i tu i na forum niebieskim. Może go własny licznik postów jara? Po prostu próbuj go ignorować. Jako i większość czyni. 51 minut temu, Kola napisał: A ja dziś kupiłem PZL P11C z IBG za 157zł Niech będzie, a co mi tam, w 1/32 będzie się ładniej prezentował a i jakiś bardziej szczegółowy taki. Mam nadzieję, że to dobry model. A gdzie Ci się taka sztuka udała? Edytowane 16 Grudnia 2020 przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 16 Grudnia 2020 Share Napisano 16 Grudnia 2020 39 minut temu, socjo1 napisał: A gdzie Ci się taka sztuka udała? A tutaj https://www.inbook.pl/plastikowy-model-do-sklejania-pzl-p-11c-polish-fighter-1-32-1440972, wziąłem dzieciakowi książkę i miałem przesyłkę za free. Na Gandalfie też był w podobnej "promocji" Pzdr. G 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, socjo1 napisał: Może go własny licznik postów jara? Czep się swojego ogona i mają liczbą postów sobie głowy nie zawracaj.Skąd możesz wiedzieć co mnie jara?Nie znamy się osobiście (na szczęście) i nic o mnie nie wiesz.Wyrazilem swoją opinię i tak was to " zabolało".To już teraz można pisać tylko chymny pochwalne a nie można wyrazić swojego zdania? Nie chodzi o marudzenie tylko o to że mogli wybrać ciekawszy temat.Jeszcze modelu nie ma a tu na widok renderów część mało orgazmu nie dostała.Zobaczymy co wyjdzie z form.Zeby nie było tak że ci co teraz pieją z zachwytu pierwsi nie pisali że to gniot nie wart tych pieniędzy. 6 godzin temu, Kola napisał: Ktoś pisał, że nie ma dobrych malowań P11. Ja napisałem.A są? Może rumuńskie w kamuflażu bo polskie to nudne jak flaki z olejem. 6 godzin temu, socjo1 napisał: Po prostu próbuj go ignorować. Jako i większość czyni. Możecie mnie ignorować tak jak i ja to czynię z większością na tym i sąsiednim forum. Nie przejmuję się tym nic a nic.Wolę być ignorowany gdy napiszę to co uważam niż fałszywie klepać się po plecach i chwalić byle gnioty. Ps.Na tym zakończę udział w tej dyskusji bo jeszcze trzeba mieć z kim dyskutować. Edytowane 17 Grudnia 2020 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kola Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 6 godzin temu, Xmen napisał: Ja napisałem.A są? Może rumuńskie w kamuflażu bo polskie to nudne jak flaki z olejem. Wiesz, to czy coś jest dla jednego ładne/nudne dla drugiego brzydkie, to sprawa indywidualna. Jeden lubi córkę, drugi teściową. (nie wiem czy zrozumiesz i ile tam wiosen Ci pykło...) A to jest jeszcze powiązane właśnie z wiekiem i etapem rozwoju emocjonalnego. Długo by tłumaczyć. Ja widziałem modele P-11 tak ładnie zrobione, ze wiele kolorowych papug się chowa. Naprawdę, kwestia gustu. Ale dziękuję za komentarz i ogólnie fajnie że możemy sobie na tym forum pogadać Pozdrowionka dla wszystkich! EOT dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Dzisiaj w ręce trafi do mnie zestaw GWH Su-27 UB, nie wiem czy robić tutaj inbox bo w sumie wypraski zostały już pokazane, ale dam znać jak widzę ten zestaw na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Przecież to jakiś przepak MisterCrafta chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Mam już swojego Su-27 UB z GWH, powiem jedno.....MAJSTERSZTYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Tymczasem Meng wrzucil kilka fotek Superhorneta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 23 godziny temu, mirage3 napisał: Krzyki jakby AMK wydało kolejnego Tomcata... Akurat nie ma z nami Solo no chyba że xmen to jego drugie oblicze. A może to Atlis w kolejnym wcieleniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Grudnia 2020 Share Napisano 17 Grudnia 2020 Hornecik wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 9 godzin temu, kzugaj napisał: Akurat nie ma z nami Solo no chyba że xmen to jego drugie oblicze. A może to Atlis w kolejnym wcieleniu Nie bój nic... Solo spirit is with us Teraz marudzi na ARC, że Hasegawa ma 3 nity na krzyż więcej więc jest lepsza... Niż Super Robal Menga. A wracając do tematu pierwsze zajawki SH wyglądają nieźle chyba nową pozycja na liście "must have" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Przepraszam, czy możecie przestać SPAMować o tym Hornecie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi