Przemek Przybulewski Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Ostatnie ze skończonych modeli - Su-25 i Gaz-66. Su-25 wymagający i czasami kłopotliwy model. Dodałem dysze Aires, Pitota Mastera, maski DN models, do tego pylony, wloty powietrza i wentulatory Quickboost. Do Gaza doszły koła Def. Reszta samoróbki. Podstawka jaka jest każdy widzi. Zapraszam: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 O panie, ładna robota. Oficjalnie nie mam się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Arcy ciekawa koncepcja, mistrzowskie wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Brawo! resztę widać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Ale ten gazik malutki . Na zdjęciach z ogólnym planem wygląda przy suczce jakby był w 1/72... i nie chodzi o to że słabo wykonany Bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 No Przemku mam nadzieję, że następny Mińk będzie grany - z chęcią pooglądam z bliska gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 (edytowane) świetne Jako że zupełnie nie znam się na współczesnych latadłach napisze tylko że rewelacyjnie wyszło malowanie samolotu oraz te całe stada miniaturowych kalek Świetny też ten bluszczyk na płocie, tylko sam płot od zewnętrznej strony czyściutki jakby był świeżak (wg mnie od tej strony powinien być bardziej kolorystycznie zróżnicowany - chociażby przez wilgoć co się będzie zbierać od tego pnącego zielska) Edytowane 15 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 Ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxet Napisano 15 Maja 2020 Share Napisano 15 Maja 2020 To jest jedno, wielkie cudo!!!!! Bardzo ciekawy pomysł na dioramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Całość prezentuje się zacnie, Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Wygląda świetnie, ale pewnie i miejsca zajmuje, co? Chociaż może dla przyzwyczajonego do 1/32 to już nie tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Świetne, nie ma coo , świetne. Wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Fantastyczna robota. Ciężko oderwać oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Maja 2020 Autor Share Napisano 16 Maja 2020 Wszystkim bardzo dziękuję za pozytywne komentarze i miłe słowa oraz oczywiście za uwagi i sugestie. O wilgoci i może o zazielenieniu płotu jakoś nie pomyślałem - mea culpa. Do Mińska jak będzie możliwość to chętnie się wybiorę. Podstawka ma 60x40cm, jak większość moich lotniczych - i pomimo zrobienia kilku modeli w 1:32 nadal ciężko się przyzwyczaić do rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Maja 2020 Share Napisano 16 Maja 2020 Piękna robota, jest na czym oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Przepiękny model i cała reszta!!!!! . Ciężko oderwać oczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 W dniu 16.05.2020 o 15:50, mig napisał: Piękna robota, jest na czym oko zawiesić. 12 godzin temu, podciech napisał: Przepiękny model i cała reszta!!!!! . Ciężko oderwać oczy . Dziękuję bardzo - i zauważyłem że trafiło mnie się wyróżnienie w postaci fotki tygodnia 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 Przemo, czy ty masz klona? Jedziesz z tymi modelami lepiej ni ż niejedna fabryka. Super to wyszło, i teraz mi się ten samolot nawet zaczął podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Maja 2020 Autor Share Napisano 21 Maja 2020 3 minuty temu, bazylms napisał: Przemo, czy ty masz klona? Jedziesz z tymi modelami lepiej ni ż niejedna fabryka. Super to wyszło, i teraz mi się ten samolot nawet zaczął podobać. Panie Kochany - chciałbym - ale to są galerie praktycznie z dwóch lat. W 2018 było: 48. 2K11 Krug (SA-4) & 2K12 Kub (SA-6) 50. SPGH 152mm DANA 51. KraZ-6446 Transporter w/T-84BM Oplot 53. A-7D Corsair II w 2019: 54. F-117A Nighthawk 55. M911 with M978 and M1025 58. F-105G Wild Weasel 59. BAZ-64022 S-400 TEL 60. Chieftain mk.11 at Bovington No i teraz w 2020 pokończyłem 61. BM-21 Grad & BM-27 Uragan 63. M270A1 MLRS & M142 HIMARS 65. SPz Puma on SLT-56 Transporter 67. Su-25 Frogfoot A with GAZ-66 NIektóre projekty trwały 2 a nawet 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2020 Share Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) To w takim razie ja się swoimi osiągami chwalił nie będę. Warto też zwrócić uwagę że twoje to nie są modele z dziesiąciu części na krzyż. Edytowane 21 Maja 2020 przez bazylms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Maja 2020 Autor Share Napisano 21 Maja 2020 2 minuty temu, bazylms napisał: To w takim razie ja się swoimi osiągami chwalił nie będę. Warto też zwrócić uwagę że twoje to nie są modele z dziesiąciu części na krzyż. No niby nie - ale do lądowych nie mam prawie wogóle blaszek, ot dodam jakis drucik, antenkę czy inną lufę lub linę więc składanie idzie szybko. Gorzej z malowaniem chociaż to zależy od kamuflażu. No i zostaje kwestia podstawki - zazwyczaj tu sie też długo schodzi. Zazwyczaj do samolotów pakuję co mogę - teraz do F-16 mam dysze, wnęki podwozia, kokpit, Pitota i AoA, dodatkowe uzbrojenie, wlot powietrza i jeszcze parę drobiazgów jak koła czy pylony. Ale za to podstawki są o wiele prostsze - no pomijam tę tutaj czy jak np do MiGa-23 bo tam przegiąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 23 Października 2020 Share Napisano 23 Października 2020 (edytowane) W dniu 15.05.2020 o 20:19, Solo napisał: O panie, ładna robota. Oficjalnie nie mam się do czego przyczepić. A ja mam, nie widzę Gadżet z brygady RR z zawleczką w anusie. Model cudowny. Siedziałem w oryginale, dokładnie tym. Wspomniana postać Disneya (lewy pylon, pierwszy od kadłuba): Edytowane 23 Października 2020 przez Olecki75 Dodanie fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi