PrzemoLPP Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Zdaje się, że po ponad roku prowadzonej z przerwami budowy, właśnie zdążyłem na 100-lecie polskiego lotnictwa morskiego. Lublin R.XIIIG nr 714 z początkowego okresu służby (1935-1939) - bo z dużym białym numerem burtowym, Z wielkim podziękowaniem dla Dziadka Jacka i całej ekipy Lukgraphu! 22 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Świetny projekt, jeszcze lepsze wykonanie! Bardzo mi się podoba, z malowaniem trafiłeś w mój gust! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Śliczności. Piękne wykonanie i malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Bardzo ładne wykonanie Lublina. może pływaki za czyste ale to dla mnie tylko mały szczególik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 rewelacyjny świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 piękna robota ... bardzo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacW Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Oglądanie Takich Modeli to prawdziwa uczta dla oczu miłośników modelarstwa. Model o wysokim stopniu komplikacji konstrukcyjnej, znakomity warsztat modelarza, świetne i staranne malowanie, po prostu: perła każdej kolekcji. Serdecznie gratuluję Koledze, obserwuję Kolegi dokonania i czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 swietnie wymalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Bardzo ładnie wykonany model z historii naszego lotnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Gdzie "glony" na pływakach ja się pytam.Żadnych wycieków i okopceń.Co to ma być?Nuda ,nuda i jeszcze raz nuda. Teraz będzie poważnie. Bardzo ładny. Świetnie i z wyczuciem pomalowany.Podoba się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Zajebiaszczy! Tak sam model jak i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Piękny jest! Rozumiem, że model bierze udział w konkursie Brygady Lotnictwa MW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Lipca 2020 Share Napisano 4 Lipca 2020 Piękny! Zasługuje na jakąś "przybrzeżną" podstawkę. Naprawdę cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 Bardzo ładne wykonanie, ogólnie bardzo się podoba, choć nie moja to tematyka, tylko ...chyba z tym zastrzałami coś nie tak, nie siadły?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 5 Lipca 2020 Autor Share Napisano 5 Lipca 2020 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Podstawki nie planuję, ewentualnie jakąś imitację betonu, jest takie zdjęcie 707ki na postoju. Zastrzały faktycznie nie siadły wszędzie, tak jakbym chciał. Na konkurs fotki wysłałem, ale nie mam potwierdzenia odbioru, więc nie wiem, czy biorę udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 Chylę czoła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 Śliczna maszyna! Wyrazy uznania, bardzo starannie wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 10 Lipca 2020 Autor Share Napisano 10 Lipca 2020 Dzięki, Koledzy. W międzyczasie najpierw dostałem powiadomienie o przyjęciu modelu do konkursu GBLM, a po trzech dniach przyszła niesamowita wieść, że Lublin wygrał ten konkurs. Wielki zaszczyt i ogromna radocha! https://www.wojsko-polskie.pl/blmw/articles/aktualnosci-w/2020-07-08f-konkurs-modelarsko-fotograficzny-rozstrzygniety/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Gratulacje, nie udało mi się spiąć na konkurs ze swoim zgłoszeniem, ale dobrze czułem że ktoś tam i tak zaora konkurencję Wygrana w pełni zasłużona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Lipca 2020 Share Napisano 10 Lipca 2020 Gratulacje Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi