gorlock Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) Witam! Model zasadniczo prosto z pudełka z pewnymi korektami widocznymi na fotkach. Edytowane 13 Lutego 2021 przez gorlock 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Piękny model. Nie ma co więcej pisać, klasa. Czym fiksowałeś syfy i brud zalegające po kątach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Malarsko - ekstraklasa światowa! Rewelacyjna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Świetnie wytyrany. Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Szacunek.... Bardzo efektowny! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 13 Lutego 2021 Share Napisano 13 Lutego 2021 Podoba mi się,ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Chleb z dżemem, palce lizać, jakby powiedział dziadek Poszepszyński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Świetny, jak zawsze zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Model z górnej półki. Gdzie nie spojrzeć coś się dzieje. Brudzenie, błoto jest rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Fajnie wyszło Do modelu wyszła errata i pionowa nóżka notka powinna być przyklejona w odwrotną stronę Ciekaw jestem też sposobu montażu kanistrów - przeglądałem wiele zdjęć Pz38t i nie znalazłem ani jednego przedstawiającego takie mocowania^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Efektowny wyglada jakby kilka lat pod Lenigradem walczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Świetny! I nic więcej! Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Świetny.... aż czuć zimno zimy w czasie której ten czołg był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 15 Lutego 2021 Share Napisano 15 Lutego 2021 Model wybitny, bez dwóch zdań. Dół pojazdu z kołami i gąsienicami, bardzo przekonujący- klasa światowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Lutego 2021 Autor Share Napisano 16 Lutego 2021 W dniu 13.02.2021 o 14:53, zaruk napisał: Piękny model. Nie ma co więcej pisać, klasa. Czym fiksowałeś syfy i brud zalegające po kątach? Standardowo, Ammo Mig Sand&Gravel glue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 16 Lutego 2021 Autor Share Napisano 16 Lutego 2021 W dniu 13.02.2021 o 20:48, Spotter napisał: Gorlock, lata cię nie było! Fajnie że wróciłeś. A gdzie byłeś gdy cię nie było? Ostatnimi czasy mało modelowałem a właściwie w ogóle. Modeli w magazynie kupa, więc trzeba było do tego wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Lutego 2021 Share Napisano 17 Lutego 2021 Cud, miód i orzeszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 Kapitalny! Primera Division! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Świetny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Model pierwsza klasa. Musi się podobać. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Grudnia 2023 Share Napisano 20 Grudnia 2023 Sztos. Jak żywy. Twój teciak na warsztacie też, by się doczekał galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 Syf wyszedł pierwsza klasa!!!! Mistrzowski kamuflaż zimowy. Taki mały niemiecki Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 22 Grudnia 2023 Share Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 14.02.2021 o 14:09, Adamerio napisał: Ciekaw jestem też sposobu montażu kanistrów - przeglądałem wiele zdjęć Pz38t i nie znalazłem ani jednego przedstawiającego takie mocowania^^ Wiem - późno - bo ponad dwa lata minęły (prawie trzy), ale myślę że lepiej późno niż wcale. Taki sposób montażu kanistrów na błotnikach stosowany był - jako modernizacja polowa w 19 Panzerdivision. Nie wiem czy to dotyczyło wszystkich pojazdów, ale na fotkach w/w dywizji ma je prawie każdy pojazd. Dodatkowo mocowali "sobie charakterystyczne" skrzynie na błotnikach. Inne skrzynie na błotnikach mocowały załogi w 20 Panzerdiwision - w tej dywizji również kanistry były mocowane nie na błotnikach, lecz na klapie nad silnikowej. Zdjęcia z obydwu dywizji (nie tylko) są w foto albumie - "Panzerkampfagen Pz.Kpfw.38(t) in Wehrmacht 12th, 19th, 20th and 22th Panzer Division". W tej publikacji na stronie 45 - są dwa zdjęcia pojazdu No.112. Na tych zdjęciach nie ma w/w kanistrów (z lewej strony) i pojazd ma inny krój cyfr niż te na modelu (lewy bok wieży). Pozdrawiam Krzysztof Edytowane 22 Grudnia 2023 przez meser262 literówka 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi