Mikolaj75 Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Ostatni z pierwszej małej 3-częściowej serii małych Canad - wóz łączności przypisywany niezidentyfikowanej jednostce australijskiej. Dostępne w sieci fotki potwierdzają, iż autka o takich malowaniu występowały. Jako baza IBG, do tego części foto Parta, koła CMK oraz jak zwykle dodatki własne w sile ponad 90 elementów. Samochodzik zamyka tę serię, mam nadzieję, że będzie kolejna, jednak już od jakiegoś czasu jestem z powrotem w powietrzu. Serdecznie dziękuję za wsparcie techniczne przy pracach malarskich Aha - proszę wziąć pod uwagę, że na fotkach obiekt jest około 2-3 razy większy niż faktycznie - naprawdę ma 6 cm długości.. Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Gratuluje ukończonego dzieła, super Ci te maluchy powychodziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Rzadko mówię że gdybym nie przeczytał jaka to skala to miałbym wątpliwości. Otóż miałbym. Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Bardzo ładny i gratulacje. Może jeszcze jakąś linkę holowniczą byś skombinował na zderzak. Witamy w klubie 72 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Trzyma formę reszty ekipy Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 U Ciebie Mikołaj akurat nie trzeba się "tłumaczyć", że to 1:72 bo to wygląda lepiej niż nie jeden w 1:35 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 No chciałem to samo napisać co Rafał - niejeden by takiego efektu w 1/35 nie osiągnął. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Września 2017 Share Napisano 1 Września 2017 Mikołaj -MISTRZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2017 Share Napisano 10 Września 2017 Podoba mi się Mikolaj75 - planujesz jeszcze jakieś "kołowce" czy wracasz do latadeł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 11 Września 2017 Autor Share Napisano 11 Września 2017 Dzięki wszystkim za dobre opinie. M.A.V. - jeszcze jakieś zestawy lądowe w składziku są. Trafiły do mnie w różnych okolicznościach, między innymi wczoraj w Łasku jako nagroda od IBG za najciekawszy ich zdaniem model samochodu ciężarowego. Myślę zatem, iż akcenty lądowe będą się pojawiać, choć nie wiem kiedy, bo już jestem ponownie mocno zaangażowany w tematy lotnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 11 Września 2017 Share Napisano 11 Września 2017 Kolejny raz jestem pod bardzo pozytywnym wrażeniem. Widziałem resztę rodziny na Fieście - wielce przypadła do gustu - ale ten najładniejszy z rodzeństwa detale - wiadomo, mistrzostwo, a tu jeszcze świetnie zrobione niełatwe malowanie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Widziałem całą trójeczkę w Łasku... Świetna robota :] Ja na razie się nie mogę do swoich zmusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marius Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Model super, naprawdę ciężko stwierdzić jaka to skala. Powiedz mi tylko jedno, ile trzeba wypić i czego aby zaprojektować takie auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 21 Września 2017 Share Napisano 21 Września 2017 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 Gdyby był w skali 1/35 to napisałbym ,że ładny. A to ,że skala 1/72 to napiszę BOMBA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Września 2017 Share Napisano 24 Września 2017 To co inni napiszę. Piękny. Fotkę Admina kliknąłem, bo też myślałem, że to 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Tak, jest po prostu śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 25 Września 2017 Share Napisano 25 Września 2017 Bardzo sympatyczna pokraka, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Cóż więcej napisać od Kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xspace Napisano 26 Września 2017 Share Napisano 26 Września 2017 Piękny jest ! i to jeszcze 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 29 Września 2017 Share Napisano 29 Września 2017 Przepiękny. Myślałem, że to 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi