bożo wpożo Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Pokrak gotowy , zapraszam do paczania : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Hej, a gdzie zdjęcie od przodu? W galeryi miało być! O-bie-ca-łeś ! Podoba mi się, nawet bardzo. Wtedy co pojazd, to interesująca sylwetka, a dzisiaj...echchch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 fascynujacy pojazd ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlito Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Ciekawy pokrak, ale pojazd jak pojazd... Ślady eksploatacyjne w Twoim wykonaniu to... Maestria. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Paczam, paczam I napaczać się nie mogę. Ale w sumie to czego innego się po tobie spodziewać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enten Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Pokaż proszę jakieś zdjęcia "paki" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Ciekawy ten wagon kolejowy, samojezdny. Co do wykonania, to się nie wypowiadam, bo to chyba widać. W każdym bądź razie kolekcja specjalistycznych rośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Pięknie wykonany! Czy myślałeś kiedyś o spróbowaniu sił w skali 1/72? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Podoba się. Przy tych Twoich tematach, które same w sobie są ciekawe z uwagi na nietypowość, pojawia się wrażenie, że kwestia kolorystyki i zastosowanych technik jest zamknięta i że nie da się tego zrobić "bardziej". Może obszarowy "skok w bok" byłby zatem wskazany? Ja nieodmiennie namawiam na samolot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taltos1 Posted March 4, 2018 Share Posted March 4, 2018 Piękny model jak zawsze, bardzo mi się podoba Może obszarowy "skok w bok" byłby zatem wskazany? Ja nieodmiennie namawiam na samolot Ciekawy pomysł, dla odmiany może jakiegoś okręta... Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 7, 2018 Author Share Posted March 7, 2018 Bardzo dziękuję Wam za komentarze Hej, a gdzie zdjęcie od przodu? Pokaż proszę jakieś zdjęcia "paki" Ups ... To już chyba w Bytomiach Ja nieodmiennie namawiam na samolot Ale w samolotach to trzeba połówki kadłuba szpachlować - strasznie dużo roboty , kto by na to miał czas . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 "Ale w samolotach to trzeba połówki kadłuba szpachlować - strasznie dużo roboty , kto by na to miał czas "- w sumie racja, nigdy tak na to nie patrzyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanuszF Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Śliczny brzydal ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Już nas przyzwyczaiłeś do bardzo wysokiego poziomu twoich modeli. Pozostaje tylko ponownie powiedzieć, super praca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Widziałem zdjęcia w newsach odnośnie tego modelu na Armorama.com Gratulacje jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzy65siek Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Piękny. Pozdrawiam Krzysiek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Rewelacja. Dobrze, że nie robię w 1/35 i uczucie zazdrości nie grozi zawiścią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Klasa, jak zawsze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wal Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Śliczny 'brzydal'. Gratulacje Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin1212 Posted March 11, 2018 Share Posted March 11, 2018 Podoba mi się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Jak zwykle u Ciebie bożo malowanie mistrzowskie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziaro Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Świetny model. Nie dość że oryginalny to i piękne malowanie. Świetnie cieniowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Czy gały mie mamomio czy widziany w Bytumiu był eee? Elegancki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 mocna rzecz, widzialem w bytowiu ze sie oplacil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Był był . Opłacił się grubo :- ) dzięki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts