LordDisneyland Napisano 2 Marca 2018 Napisano 2 Marca 2018 Hej, a gdzie zdjęcie od przodu? W galeryi miało być! O-bie-ca-łeś ! Podoba mi się, nawet bardzo. Wtedy co pojazd, to interesująca sylwetka, a dzisiaj...echchch. Cytuj
carlito Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Ciekawy pokrak, ale pojazd jak pojazd... Ślady eksploatacyjne w Twoim wykonaniu to... Maestria. Pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Paczam, paczam I napaczać się nie mogę. Ale w sumie to czego innego się po tobie spodziewać. Cytuj
Rafał B Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Ciekawy ten wagon kolejowy, samojezdny. Co do wykonania, to się nie wypowiadam, bo to chyba widać. W każdym bądź razie kolekcja specjalistycznych rośnie. Cytuj
jerzype Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Pięknie wykonany! Czy myślałeś kiedyś o spróbowaniu sił w skali 1/72? pozdrawiam Cytuj
Mikolaj75 Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Podoba się. Przy tych Twoich tematach, które same w sobie są ciekawe z uwagi na nietypowość, pojawia się wrażenie, że kwestia kolorystyki i zastosowanych technik jest zamknięta i że nie da się tego zrobić "bardziej". Może obszarowy "skok w bok" byłby zatem wskazany? Ja nieodmiennie namawiam na samolot Cytuj
taltos1 Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Piękny model jak zawsze, bardzo mi się podoba Może obszarowy "skok w bok" byłby zatem wskazany? Ja nieodmiennie namawiam na samolot Ciekawy pomysł, dla odmiany może jakiegoś okręta... Pozdro Cytuj
bożo wpożo Napisano 7 Marca 2018 Autor Napisano 7 Marca 2018 Bardzo dziękuję Wam za komentarze Hej, a gdzie zdjęcie od przodu? Pokaż proszę jakieś zdjęcia "paki" Ups ... To już chyba w Bytomiach Ja nieodmiennie namawiam na samolot Ale w samolotach to trzeba połówki kadłuba szpachlować - strasznie dużo roboty , kto by na to miał czas . Cytuj
LordDisneyland Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 "Ale w samolotach to trzeba połówki kadłuba szpachlować - strasznie dużo roboty , kto by na to miał czas "- w sumie racja, nigdy tak na to nie patrzyłem. Cytuj
Markuz Napisano 9 Marca 2018 Napisano 9 Marca 2018 Już nas przyzwyczaiłeś do bardzo wysokiego poziomu twoich modeli. Pozostaje tylko ponownie powiedzieć, super praca Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 9 Marca 2018 Napisano 9 Marca 2018 Widziałem zdjęcia w newsach odnośnie tego modelu na Armorama.com Gratulacje jeszcze raz Cytuj
zakurzony Napisano 9 Marca 2018 Napisano 9 Marca 2018 Rewelacja. Dobrze, że nie robię w 1/35 i uczucie zazdrości nie grozi zawiścią Cytuj
M.A.V. Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Jak zwykle u Ciebie bożo malowanie mistrzowskie Cytuj
ziaro Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Świetny model. Nie dość że oryginalny to i piękne malowanie. Świetnie cieniowanie. Cytuj
Gerd Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 Czy gały mie mamomio czy widziany w Bytumiu był eee? Elegancki! Cytuj
hubert72 Napisano 25 Marca 2018 Napisano 25 Marca 2018 mocna rzecz, widzialem w bytowiu ze sie oplacil! Cytuj
bożo wpożo Napisano 25 Marca 2018 Autor Napisano 25 Marca 2018 Był był . Opłacił się grubo :- ) dzięki . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi