bożo wpożo Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Pokrak gotowy , zapraszam do paczania : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Hej, a gdzie zdjęcie od przodu? W galeryi miało być! O-bie-ca-łeś ! Podoba mi się, nawet bardzo. Wtedy co pojazd, to interesująca sylwetka, a dzisiaj...echchch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 fascynujacy pojazd ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Ciekawy pokrak, ale pojazd jak pojazd... Ślady eksploatacyjne w Twoim wykonaniu to... Maestria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Paczam, paczam I napaczać się nie mogę. Ale w sumie to czego innego się po tobie spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Pokaż proszę jakieś zdjęcia "paki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Ciekawy ten wagon kolejowy, samojezdny. Co do wykonania, to się nie wypowiadam, bo to chyba widać. W każdym bądź razie kolekcja specjalistycznych rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Pięknie wykonany! Czy myślałeś kiedyś o spróbowaniu sił w skali 1/72? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Podoba się. Przy tych Twoich tematach, które same w sobie są ciekawe z uwagi na nietypowość, pojawia się wrażenie, że kwestia kolorystyki i zastosowanych technik jest zamknięta i że nie da się tego zrobić "bardziej". Może obszarowy "skok w bok" byłby zatem wskazany? Ja nieodmiennie namawiam na samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Piękny model jak zawsze, bardzo mi się podoba Może obszarowy "skok w bok" byłby zatem wskazany? Ja nieodmiennie namawiam na samolot Ciekawy pomysł, dla odmiany może jakiegoś okręta... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Marca 2018 Autor Share Napisano 7 Marca 2018 Bardzo dziękuję Wam za komentarze Hej, a gdzie zdjęcie od przodu? Pokaż proszę jakieś zdjęcia "paki" Ups ... To już chyba w Bytomiach Ja nieodmiennie namawiam na samolot Ale w samolotach to trzeba połówki kadłuba szpachlować - strasznie dużo roboty , kto by na to miał czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 "Ale w samolotach to trzeba połówki kadłuba szpachlować - strasznie dużo roboty , kto by na to miał czas "- w sumie racja, nigdy tak na to nie patrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Śliczny brzydal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Już nas przyzwyczaiłeś do bardzo wysokiego poziomu twoich modeli. Pozostaje tylko ponownie powiedzieć, super praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Widziałem zdjęcia w newsach odnośnie tego modelu na Armorama.com Gratulacje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Piękny. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Rewelacja. Dobrze, że nie robię w 1/35 i uczucie zazdrości nie grozi zawiścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Klasa, jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Śliczny 'brzydal'. Gratulacje Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 11 Marca 2018 Share Napisano 11 Marca 2018 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Jak zwykle u Ciebie bożo malowanie mistrzowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziaro Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Świetny model. Nie dość że oryginalny to i piękne malowanie. Świetnie cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 Czy gały mie mamomio czy widziany w Bytumiu był eee? Elegancki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Marca 2018 Share Napisano 25 Marca 2018 mocna rzecz, widzialem w bytowiu ze sie oplacil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 25 Marca 2018 Autor Share Napisano 25 Marca 2018 Był był . Opłacił się grubo :- ) dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi