net_sailor Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 P.11c z Arma Hobby. Trochę składak. Lufy wzięte z Mastera, celownik i muszka też. Chłodnica od Parta. Trochę własnych doróbek w kokpicie oraz dysza Veturiego na boku. Malowane farbami Hataka Orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Świetny! Zupełnie inaczej się prezentuje niż typowy Polski Khaki. Ja jestem na etapie przeglądania wyprasek. Czekam może Yahu zrobi tablicę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Jeden z z najfajniejszych Twoich modeli!!! Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 16 Sierpnia 2018 Share Napisano 16 Sierpnia 2018 Wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Świetny jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Tylko ja nie widzę fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Ładnie pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Bardzo ładna, tylko nad kolektorem mogłeś nieco dłużej popracować, bardziej w kierunku przepalonej stali, tak jak to wygląda w okolicy wydechu. Malowanie, dodatki - pierwsza klasa, wyróżnia się w tłumie. Z pozdrowieniami Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Jest wrażenie że kolor zielony był nakładany dużo później niż khaki. Dobrze przemyślany krok. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Fajnie pomalowany, nie spodziewałem się że ten samolot może tak ładnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 To chyba, nie, napewno najładniejsza konstrukcja jaka latała w wojnie, Taaa zaraz się wysypia tłumy iż to P-51D, albo Spit, a i Ci od Korsarza i Zero tez się pewnie znajdą, ale bądź co bądź pięknie wyglada w tym kamo, tą galeria przekonałeś mnie by zakupić choć junior wersje i zlepić w tym kamuflażu ten model ( choć w samolotach kompletnie nie siedzę, ale słabość do Pe-11 mam ogromną) Zdała by się podstawka, choćby mały konsek podstawki pod model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 17 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Żeby zrobić model w tym kamuflażu trzeba kupić wydanie Expert. Tylko tam są te oznakowania na łaciatego P.11. Ja specjalnie kupiłem właśnie dla tego malowania, bo na początek miał być tylko Junior ze znakami z Rumunii. Rumun oczywiście powstanie, ale to w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Fajnie pomalowany, nie spodziewałem się że ten samolot może tak ładnie wyglądać. Zgadzam się z Solo - model prezentuje się inaczej niż typowy "brązowy monolit" (ciemny wash na khaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Świetnie dobrane kolory, piękny model! Gartuluję udanej pracy. Na żywo musi wyglądać jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Pięknie wykonana łaciata jedenastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 pieknie w tym malowaniu zupelnie inny samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Sierpnia 2018 Share Napisano 17 Sierpnia 2018 Wygląda kapitalnie, wreszcie znalazłem polski samolot który nie drażni mnie tymi asymetrycznymi szachownicami na płacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 18 Sierpnia 2018 Share Napisano 18 Sierpnia 2018 Piękny model, super wygląda w tym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Poprostu piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 gratuluje foty na pierwszej stronie. Zasłużyłeś. Twoja jedenastka jest naprawdę zjawiskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2018 A dziękuję za gratulacje i informację, bo nawet nie wiedziałem, że trafiłem na stronę główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Przyłączam się do pochwał kolegów. Pięknie wyszło to kamo i model. Jeden szczegół nie daje mi spokoju. Pierścień Townenda. W oryginale mógł nie być malowany, podobno malowano go na czarno, mógł być malowany farbą z górnych powierzchnia. (?) Jednak na pewno mocno osadzała się na nim rdza, a rdza zwykle jest matowa. Ten błyszczący kolor miedzi jakoś mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 19 Sierpnia 2018 Share Napisano 19 Sierpnia 2018 Wiem że kwestia gustu nie podlega dyskusji ..... Jednak muszę napisać że w mojej opinii ten samolot jest PASKUDNY, nie zmienia to jednak faktu że model wyglada świetnie GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 19 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2018 KRL, osobiście za najładniejsze myśliwce PZL uważam te z silnikami rzędowymi z P.8 na czele. Potem jest P.7 a dopiero dalej kolejne wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Sierpnia 2018 Share Napisano 20 Sierpnia 2018 Przyłączam się do pochwał. Efektowny model w rzadko spotykanej szacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi