zatras Napisano 29 Maja 2020 Napisano 29 Maja 2020 Osobiście widzę ( na żywo też ,bo miałem A4) jeden ,,problem "-,,Matchbox'' czego jakoś nie mogę darować Revellowi i pozostanę przy rodzince z Hasegawy. Cytuj
kopernik Napisano 29 Maja 2020 Napisano 29 Maja 2020 2 godziny temu, zatras napisał: Osobiście widzę ( na żywo też ,bo miałem A4) jeden ,,problem "-,,Matchbox'' czego jakoś nie mogę darować Revellowi i pozostanę przy rodzince z Hasegawy. Uważaj ! Hasegawa jak każda rodzina ma czarną owcę Cytuj
wuwumaster Napisano 30 Maja 2020 Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) 22 godziny temu, zatras napisał: Osobiście widzę ( na żywo też ,bo miałem A4) jeden ,,problem "-,,Matchbox'' czego jakoś nie mogę darować Revellowi i pozostanę przy rodzince z Hasegawy. Rozwiń proszę myśl bo chyba nie łapie o co chodzi (wiem że Revell pakuje też stary zestaw Ju-88, czy to przepak matchbox? Ten tu opisany to nowy zestaw) thx Edytowane 30 Maja 2020 przez wuwumaster Korekta Cytuj
LordDisneyland Napisano 31 Maja 2020 Napisano 31 Maja 2020 W dniu 29.05.2020 o 10:33, dedrey napisał: S 5 to nowość.. nie mam jak wstawić zdjęć. wiec tylko info literkowe Takie fotki znalazłem- swoją drogą, ta maszyna aż się prosi o jakieś malowanie what-if w BritishRacingGreen Cytuj
filipsg Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 https://www.scalemates.com/kits/italeri-1437-fiat-cr42-falco--1287806 Mamy już boxart dla nowego wydania Falco, więc wznowienie jest już znacznie bliżej niż dalej... jaram się jak poszycie na szmatopłacie, a miało już nie być zakupów Cytuj
Jostein Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Dobry Falco nigdy nie jest zły. Ciekaw jestem doboru malowań. Jeżeli dorzucą belgijskie, pewnie się skuszę. Cytuj
letalin Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 34 minuty temu, Jostein napisał: Dobry Falco nigdy nie jest zły. Ciekaw jestem doboru malowań. Jeżeli dorzucą belgijskie, pewnie się skuszę. Malowania z akcji nad Anglią. Cytuj
BRAVO112 Napisano 1 Czerwca 2020 Napisano 1 Czerwca 2020 Przeciez Falco to juz historia i jest na rynku dosc dlugo. Poszycie? Slabo http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Italeri/Italeri_Fiat_Cr42_LW/Italeri_Fiat_Cr42_LW.html Cytuj
Fixer Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Wygląda smakowicie, tylko gdzie ja bym to postawił? 73cm rozpiętości skrzydeł to połowę półki w gablocie by mi zajęło. https://www.72news.eu/2020/06/mikromir-kalin-k-7-testbuild.html Cytuj
mig Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 18 godzin temu, Jostein napisał: Dobry Falco nigdy nie jest zły. Ciekaw jestem doboru malowań. Jeżeli dorzucą belgijskie, pewnie się skuszę. Kalkę można dokupić. Może będzie szansa żeby zrobić CR.42 CN. Cytuj
filipsg Napisano 2 Czerwca 2020 Napisano 2 Czerwca 2020 Może i historia, ale ostatnimi czasy te wypraski były właściwie nieosiągalne. Osobiście liczę na jakieś fajne ciapate malowanie z Afryki. 18 godzin temu, BRAVO112 napisał: Przeciez Falco to juz historia i jest na rynku dosc dlugo. Poszycie? Slabo http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Italeri/Italeri_Fiat_Cr42_LW/Italeri_Fiat_Cr42_LW.html Cytuj
mig Napisano 4 Czerwca 2020 Napisano 4 Czerwca 2020 Italeri ujawniło co zawartość pudełka Fiat CR.42. https://www.italeri.com/prodotto/2891/1/3 Cytuj
Xmen Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 18 godzin temu, mig napisał: Italeri ujawniło co zawartość pudełka Fiat CR.42. https://www.italeri.com/prodotto/2891/1/3 I cenę.29 łełro.Odwołuję wszystko co napisałem na temat ceny FM-2 Army .Tutaj dopiero kogoś powaliło z ceną. Cytuj
filipsg Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 Mamma mia. To musi być błąd na stronie, nie chce mi się wierzyć w takie przegięcie. I pewnie uzasadniają to "super kalkomaniami" na które składa się 6 niemal identycznych samolotów z dwóch frontów. Są malowania z Belgii, ale nie wiem czy @Jostein miał to na myśli... Niech no ktoś jeszcze skrytykuje Armę 1 Cytuj
Moses Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 Czyzby Italeri się ocknęła i zaczynają robić nowe modele? Cytuj
Fixer Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 @filipsg no przecież masz napisane na pudełku "The Battle of Britain" i "Aeronautica Militare". To nie są tanie rzeczy - to musi kosztować... Cytuj
Xmen Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 20 minut temu, Moses napisał: Czyzby Italeri się ocknęła i zaczynają robić nowe modele? Niestety to stary model.Był dostępny w trzech wersjach.Nowa to jest cena.Ciekawe czy poprawili śmigło? Cytuj
filipsg Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 Ja wiem, że Włosi dostali lanie na niebie Anglii, ale żeby do dziś musieli odrabiać straty finansowe modelami? 1 Cytuj
mig Napisano 5 Czerwca 2020 Napisano 5 Czerwca 2020 W Martoli jest w zapowiedziach za 57 złociszy. 1 Cytuj
zibi85mig Napisano 6 Czerwca 2020 Napisano 6 Czerwca 2020 Mam nadzieję że w Martoli pojawią się też "owiewki"Quinty do Jaczka-130 Zvezdy w 1/72 Mam w pudłach Mi-24 oraz Pe-2... ciekawe czy faktcznie szklarnia zmatowiała/zmatowieje, chyba trzeba będzie nabyć też do tych modeli. Modelsvit zapowiada Mirage w super kozackich malowaniach Argentyny i Brazylii, w sam raz na lato Jakby tego było mało Mirage IIIC zapowiada Special Hobby... tylko ten korona kryzys Cytuj
Panzer4 Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 11:42, Xmen napisał: I cenę.29 łełro.Odwołuję wszystko co napisałem na temat ceny FM-2 Army .Tutaj dopiero kogoś powaliło z ceną. Ja tam widzę 19EUR... Cytuj
Noxet Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Chyba ktoś z Italieri czyta to forum, bo cenę obniżyli o 10EUR. Cytuj
Pires Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 Co Wy się tak podniecacie z tymi cenami w euro na zachodnich stronach. Przecież dla takiego Niemca, Angola juz nie mówiąc o Norwegu 29 euro to tak jak dla nas 29 zł. To chyba tanio, nie ? Przecież żaden producent towarów nie bierze pod uwagę Polski, bo to nadal nie najważniejszy rynek. Cytuj
Xmen Napisano 10 Czerwca 2020 Napisano 10 Czerwca 2020 46 minut temu, Pires napisał: Co Wy się tak podniecacie z tymi cenami w euro na zachodnich stronach A ktoś się podnieca? 47 minut temu, Pires napisał: Przecież dla takiego Niemca, Angola juz nie mówiąc o Norwegu 29 euro to tak jak dla nas 29 zł. To chyba tanio, nie ? Dobrze że mnie oświeciłeś.Ile będzie płacił Niemiec, Angol czy Norweg mnie to wali.Niestety ja muszę za łełro zapłacić ponad 4 zeta.Cena na stronie producenta 29 euro daje ponad 100 złotych.Nikt taniej do Polski sprzedawał nie będzie. 52 minuty temu, Pires napisał: Przecież żaden producent towarów nie bierze pod uwagę Polski, bo to nadal nie najważniejszy rynek. To nie był, nie jest i nie będzie najważniejszy rynek.Never Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi