zatras Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 Osobiście widzę ( na żywo też ,bo miałem A4) jeden ,,problem "-,,Matchbox'' czego jakoś nie mogę darować Revellowi i pozostanę przy rodzince z Hasegawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 2 godziny temu, zatras napisał: Osobiście widzę ( na żywo też ,bo miałem A4) jeden ,,problem "-,,Matchbox'' czego jakoś nie mogę darować Revellowi i pozostanę przy rodzince z Hasegawy. Uważaj ! Hasegawa jak każda rodzina ma czarną owcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) 22 godziny temu, zatras napisał: Osobiście widzę ( na żywo też ,bo miałem A4) jeden ,,problem "-,,Matchbox'' czego jakoś nie mogę darować Revellowi i pozostanę przy rodzince z Hasegawy. Rozwiń proszę myśl bo chyba nie łapie o co chodzi (wiem że Revell pakuje też stary zestaw Ju-88, czy to przepak matchbox? Ten tu opisany to nowy zestaw) thx Edytowane 30 Maja 2020 przez wuwumaster Korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 30 Maja 2020 Share Napisano 30 Maja 2020 a co z Ju-88 ze Zvezdy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 W dniu 29.05.2020 o 10:33, dedrey napisał: S 5 to nowość.. nie mam jak wstawić zdjęć. wiec tylko info literkowe Takie fotki znalazłem- swoją drogą, ta maszyna aż się prosi o jakieś malowanie what-if w BritishRacingGreen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 https://www.scalemates.com/kits/italeri-1437-fiat-cr42-falco--1287806 Mamy już boxart dla nowego wydania Falco, więc wznowienie jest już znacznie bliżej niż dalej... jaram się jak poszycie na szmatopłacie, a miało już nie być zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Dobry Falco nigdy nie jest zły. Ciekaw jestem doboru malowań. Jeżeli dorzucą belgijskie, pewnie się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 34 minuty temu, Jostein napisał: Dobry Falco nigdy nie jest zły. Ciekaw jestem doboru malowań. Jeżeli dorzucą belgijskie, pewnie się skuszę. Malowania z akcji nad Anglią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Przeciez Falco to juz historia i jest na rynku dosc dlugo. Poszycie? Slabo http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Italeri/Italeri_Fiat_Cr42_LW/Italeri_Fiat_Cr42_LW.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 Wygląda smakowicie, tylko gdzie ja bym to postawił? 73cm rozpiętości skrzydeł to połowę półki w gablocie by mi zajęło. https://www.72news.eu/2020/06/mikromir-kalin-k-7-testbuild.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 18 godzin temu, Jostein napisał: Dobry Falco nigdy nie jest zły. Ciekaw jestem doboru malowań. Jeżeli dorzucą belgijskie, pewnie się skuszę. Kalkę można dokupić. Może będzie szansa żeby zrobić CR.42 CN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Czerwca 2020 Share Napisano 2 Czerwca 2020 Może i historia, ale ostatnimi czasy te wypraski były właściwie nieosiągalne. Osobiście liczę na jakieś fajne ciapate malowanie z Afryki. 18 godzin temu, BRAVO112 napisał: Przeciez Falco to juz historia i jest na rynku dosc dlugo. Poszycie? Slabo http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Italeri/Italeri_Fiat_Cr42_LW/Italeri_Fiat_Cr42_LW.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Italeri ujawniło co zawartość pudełka Fiat CR.42. https://www.italeri.com/prodotto/2891/1/3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 18 godzin temu, mig napisał: Italeri ujawniło co zawartość pudełka Fiat CR.42. https://www.italeri.com/prodotto/2891/1/3 I cenę.29 łełro.Odwołuję wszystko co napisałem na temat ceny FM-2 Army .Tutaj dopiero kogoś powaliło z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Mamma mia. To musi być błąd na stronie, nie chce mi się wierzyć w takie przegięcie. I pewnie uzasadniają to "super kalkomaniami" na które składa się 6 niemal identycznych samolotów z dwóch frontów. Są malowania z Belgii, ale nie wiem czy @Jostein miał to na myśli... Niech no ktoś jeszcze skrytykuje Armę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Czyzby Italeri się ocknęła i zaczynają robić nowe modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 @filipsg no przecież masz napisane na pudełku "The Battle of Britain" i "Aeronautica Militare". To nie są tanie rzeczy - to musi kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 20 minut temu, Moses napisał: Czyzby Italeri się ocknęła i zaczynają robić nowe modele? Niestety to stary model.Był dostępny w trzech wersjach.Nowa to jest cena.Ciekawe czy poprawili śmigło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 Ja wiem, że Włosi dostali lanie na niebie Anglii, ale żeby do dziś musieli odrabiać straty finansowe modelami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Czerwca 2020 Share Napisano 5 Czerwca 2020 W Martoli jest w zapowiedziach za 57 złociszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 6 Czerwca 2020 Share Napisano 6 Czerwca 2020 Mam nadzieję że w Martoli pojawią się też "owiewki"Quinty do Jaczka-130 Zvezdy w 1/72 Mam w pudłach Mi-24 oraz Pe-2... ciekawe czy faktcznie szklarnia zmatowiała/zmatowieje, chyba trzeba będzie nabyć też do tych modeli. Modelsvit zapowiada Mirage w super kozackich malowaniach Argentyny i Brazylii, w sam raz na lato Jakby tego było mało Mirage IIIC zapowiada Special Hobby... tylko ten korona kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 W dniu 5.06.2020 o 11:42, Xmen napisał: I cenę.29 łełro.Odwołuję wszystko co napisałem na temat ceny FM-2 Army .Tutaj dopiero kogoś powaliło z ceną. Ja tam widzę 19EUR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noxet Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 Chyba ktoś z Italieri czyta to forum, bo cenę obniżyli o 10EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 Co Wy się tak podniecacie z tymi cenami w euro na zachodnich stronach. Przecież dla takiego Niemca, Angola juz nie mówiąc o Norwegu 29 euro to tak jak dla nas 29 zł. To chyba tanio, nie ? Przecież żaden producent towarów nie bierze pod uwagę Polski, bo to nadal nie najważniejszy rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 46 minut temu, Pires napisał: Co Wy się tak podniecacie z tymi cenami w euro na zachodnich stronach A ktoś się podnieca? 47 minut temu, Pires napisał: Przecież dla takiego Niemca, Angola juz nie mówiąc o Norwegu 29 euro to tak jak dla nas 29 zł. To chyba tanio, nie ? Dobrze że mnie oświeciłeś.Ile będzie płacił Niemiec, Angol czy Norweg mnie to wali.Niestety ja muszę za łełro zapłacić ponad 4 zeta.Cena na stronie producenta 29 euro daje ponad 100 złotych.Nikt taniej do Polski sprzedawał nie będzie. 52 minuty temu, Pires napisał: Przecież żaden producent towarów nie bierze pod uwagę Polski, bo to nadal nie najważniejszy rynek. To nie był, nie jest i nie będzie najważniejszy rynek.Never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi