Grzes Napisano 25 Listopada 2021 Napisano 25 Listopada 2021 1 minutę temu, Kolekcjoner WP napisał: Spokojnie jest model Mirage Hobby ex AJ Model 8 Cytuj
Jostein Napisano 26 Listopada 2021 Napisano 26 Listopada 2021 15 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Spokojnie jest model Mirage Hobby ex AJ Model Vade retro satana! Cytuj
robertmodelarz Napisano 29 Listopada 2021 Napisano 29 Listopada 2021 F4U-4 Corsair - Korean War1453 nr katalogowy skala 1/72 Cytuj
letalin Napisano 29 Listopada 2021 Napisano 29 Listopada 2021 Późne Corsairy domagają się nowego opracowania:) Italeri był fajny, gdy byłem w wieku mojego syna. Byle nie zajął się tym Flyhawk:) 3 Cytuj
Moses Napisano 29 Listopada 2021 Napisano 29 Listopada 2021 Znowu odgrzewany kotlet, i co gorsza bazujący na późniejszej wersji Corsaira Cytuj
Micz Napisano 1 Grudnia 2021 Napisano 1 Grudnia 2021 Aktualizacja od IBG (podwieszenia Dory oraz boxarty): Cytuj
BRAVO112 Napisano 1 Grudnia 2021 Napisano 1 Grudnia 2021 za podwojnego me-109 od Edka z blachami i cala reszta zaplacilem euro 14,95 wiem, ze to tylko Me-109 ale jednak... Nowego Mustanga oczywiscie kupie, zeby chociaz zobaczyc, jak to wszystko wyglada Cytuj
HKK Napisano 1 Grudnia 2021 Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, BRAVO112 napisał: za podwojnego me-109 od Edka z blachami i cala reszta zaplacilem euro 14,95 Jeśli tyle zapłaciłeś, to była jakaś niesamowita promocja. 15 euro za ten zestaw to cena nijak mająca się do rynkowej: Ale gwoli prawdy trzeba dodać, że za nieco ponad 100 zł (taka była cena na stronie Eduarda) można tu mieć dwa świetnie zdetalowane modele z 2 kompletami blach i żywic oraz 10-ma wersjami malowań. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez HKK Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Fairey Battle - rendery http://www.frrom.com/index.php?page=frrom-fr0046-2 1 Cytuj
bart207skw Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 a to taki inbox: w środku heller, ale najlepsze jest niehellerowe: na boku pudełka jest inny śmigłowiec bo BK117 poprzedni Medicopter (widocznie ktoś kto to robił temat był nieznany). instrukcja to na szczęście kopia Hellera kalka: bardzo mała i wszystko upchnięte jak tylko się da - ok ekologia; kalka ma błąd w druku w dolnym prawym rogu godło powinno być na paskach czerwonych , a nie pod. trochę to straszne, że ze takie pieniądze jest model - a nikt nic nie sprawdzi przed jego sprzedażą. tak na marginesie cały inbox jest tu: https://www.mojehobby.pl/products/EC-145-Medicopter117-REGA.html Cytuj
Xmen Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 2 minuty temu, Moses napisał: e tam, #typowy_mistercrap Do nauki jak znalazł. 1 Cytuj
bart207skw Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 3 godziny temu, Moses napisał: e tam, #typowy_mistercrap 3 godziny temu, Xmen napisał: Do nauki jak znalazł. typowy MC to mig21 lub np mig29; a to jest przeciez przepak hellera... jakby byl w pudelku hellera to tez bylby typowy MC? a może gorszy revell ec145 jest lepszy? widzę front nawet do takich działań MC. zaraz na rynku będą Sikorskie i mi-24 z italki. mi-24 jaki jest wszyscy wiemy. ale Sikorskie już nie są takie złe. mowie o ramkach - nie o kalkach - tak dla jasności. 1 Cytuj
bart207skw Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Teraz, bart207skw napisał: typowy MC to mig21 lub np mig29; a to jest przeciez przepak hellera... jakby byl w pudelku hellera to tez bylby typowy MC? a może gorszy revell ec145 jest lepszy? widzę front nawet do takich działań MC. zaraz na rynku będą Sikorskie i mi-24 z italki. mi-24 jaki jest wszyscy wiemy. ale Sikorskie już nie są takie złe. mowie o ramkach - nie o kalkach - tak dla jasności. a przepraszam Sikorskie maja wypukłe linie podziału - wiec tez odpada - typowy MC. 1 Cytuj
Moses Napisano 2 Grudnia 2021 Napisano 2 Grudnia 2021 Typowy MC tzn ze zawsze znajdzie sie jakis babol, czy to spierdzielone malowania, czy to miszmasz wersji, czy błady w kalkomaniach 1 Cytuj
bart207skw Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 12 godzin temu, Moses napisał: Typowy MC tzn ze zawsze znajdzie sie jakis babol, czy to spierdzielone malowania, czy to miszmasz wersji, czy błady w kalkomaniach a z babolami to fakt, ale to juz chyba urok tej firmy... Cytuj
kopernik Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Grzes napisał: ModelMaker wznowił: Jeśli to są te kalki, to chyba nie wznowienie. Wcześniej wyglądały trochę inaczej, zwłaszcza szachownice ... Chyba bliższe prawdy. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez kopernik Cytuj
Grzes Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 Tak, zwróciłem uwagę na te zmienione szachownice. Ale nr katalogowy ten sam. D72021. A w mailu napisali: Cytat kalkomania, której z uwagi na jej niszowość długo nie chcieliśmy wznawiać. Troche przez przypadek, a troche na prośbę kilku wiernych fanów wraca Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 IBG pokazało silniki dOrY Faktycznie Modelmaker dał złe szachownice... A szkoda, bo już chciałem zamawiać, bo brakuje mi SP-ALX w kolekcji RWD-5... Cytuj
caughtinthemiddle Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Na podstawie zdjęcia wstawionego przez Kopernika można stwierdzić, że choćby X (a i w sumie ogonek L) w rejestracji tudzież G, łącznik i I w nazwie własnej coś nie bardzo wyszły... Edytowane 3 Grudnia 2021 przez caughtinthemiddle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi