Pasqual Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia W dniu 12.01.2024 o 11:05, lord_karton napisał: Tego: https://uk.airfix.com/products/fairey-rotodyne-a04002v ? To jest dostępne od roku. Nie jest dostępne od roku. Na jakiej podstawie to twierdzisz? Zamówiłem w Banazai w czerwcu jako preorder i regularnie sprawdzałem co się z tym modelem dzieje. Sprawdzałem też regularnie na Hannanatsie, tam też nie było tylko Future. W rzeczonym Hannnantsie dostępny jest dopiero od tego tygodnia. Chyba nie sadzisz, że w GB jest później niż... gdziekolwiek. Widziałeś choć zdjęcie pudełka i napis na froncie poniżej znaczku Airfixa? VINTAGE CLASISCS. To chyba wyjaśnia wszystko co do "nowego" modelu. Jeśli masz wątpliwości sprawdź dyskusję na Britmodeller. Co do skali to problem dotyczy modelu Revella. No chłopaki, dzięki temu, że w internetach nic nie ginie nieodwracalnie wnieśliście coś nowego do historii modelarstwa. A mianowicie, teraz każdy ... będzie mógł napisać, że gdzieś czytał iż modele Airfixa sprzedawane są w Polsce o rok później niż na świecie, a Airfixowe Rotodyne nie trzyma skali. Brawo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia (edytowane) Model Rotodyne wzbudza niezłe emocje. Może na tej fali nieoceniony MC wyda wznowienie ? Edytowane 13 Stycznia przez kopernik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia (edytowane) 4 godziny temu, Pasqual napisał: Nie jest dostępne od roku. Faktycznie nie jest dostępny od roku: https://youtu.be/CYCVqbj-Em4?feature=shared 4 godziny temu, Pasqual napisał: Na jakiej podstawie to twierdzisz? Zwarcie w mózgu 4 godziny temu, Pasqual napisał: Brawo Dzięki I przepraszam za zamieszanie (to się na pewno powtórzy w przyszłości, zwarcia występują coraz częściej ) Edytowane 14 Stycznia przez lord_karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 11 godzin temu, kopernik napisał: Model Rotodyne wzbudza niezłe emocje. Może na tej fali nieoceniony MC wyda wznowienie ? MC nie współpracuje z Airfix, ale faktycznie to ta sama Rotodyne co prawie 60 lat temu. Jest tradycja, jest podstawa do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Znalazłem jeszcze taką fotkę Rotodyny z Ruchu. Podobnie jak u Kopernika, model z eksportu do NRDowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Przepraszam, czy koledzy orientują się, co się dzieje z Intruderem Trumpetera, w sumie wyczekiwanym tutaj? Na zagranicznych portalach jest już od jakiegoś czasu, a u nas cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia 5 minut temu, JJ62 napisał: Przepraszam, czy koledzy orientują się, co się dzieje z Intruderem Trumpetera, w sumie wyczekiwanym tutaj? Na zagranicznych portalach jest już od jakiegoś czasu, a u nas cisza. Pod koniec stycznia ma dotrzeć kontener z modelami więc pewnie model będzie na początku lutego, tyle wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Mój dotarł w zeszłym tygodniu z preoredera w Banzai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia Dziękuję Wam bardzo. Już się bałem, że transport przechwycili piraci na Morzu Czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia 1/72 P-40K-1/5 Warhawk - Short Fuselage - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Kolejna marcowa nowość od Edwarda czyli Bf109G-2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Tymczasem w Martoli pojawiły się kolejne modele Ardpol: PWS-33 Wyżeł, PZL-48 Lampart, PWS-10, PWS-A. PWS-10 dostępny od ręki, pozostałe na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, mig napisał: Tymczasem w Martoli pojawiły się kolejne modele Ardpol Wspaniałe wieści! Czekam na RWD-13 i -13S Edytowane 18 Stycznia przez Grzes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Italeri szaleje. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 44 minuty temu, mirage3 napisał: Italeri szaleje. o rzesz Ty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Chyba są pierwsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia nie pierwszy była Orange Hobby https://www.mojehobby.pl/products/Lockheed-Martin-F-35C-Lightning-II-VFA-101.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 6 godzin temu, mirage3 napisał: Italeri szaleje. Podejrzewam, że będzie podobny do wypustu z wersją B - jak na nich to całkiem spoko Liczę, że Academy pójdzie za ciosem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia A mnie bardzo cieszy wznowienie Thunderjeta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Nowości IBG na luty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 5 godzin temu, Psar77 napisał: Liczę, że Academy pójdzie za ciosem Dobrze kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 20:58, caughtinthemiddle napisał: I właśnie odpowiedziałeś, dlaczego ta "stara Hasegawa" zapewne pozostanie atrakcyjniejszym rozwiązaniem. Przynajmniej dla mnie i nie tylko dlatego, że mam ich 4 Takie tam detale;) Wiecej na: https://uk.airfix.com/community/blog-and-news/workbench/b-24-liberator-retribution-skies Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia 7 godzin temu, Wymysl napisał: Nowości IBG na luty IBG mnie małpuje. Tyle, że u mnie będzie więcej części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia (edytowane) 23 godziny temu, pepociufakers napisał: Takie tam detale;) Wiecej na: https://uk.airfix.com/community/blog-and-news/workbench/b-24-liberator-retribution-skies Pzdr. Jaro Ja to mam wrażenie, że u Airfixa zawsze jest dużo tych detali, dużo, ale jakieś takie zawsze są one pulchne i z deczka klockowate. Podobnie a nawet bardziej linie na powierzchni. Edytowane 20 Stycznia przez socjo1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia ICM grubo leci z tematem. Teraz zacznie się wyprzedaż antycznego Revella 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi