Dzejo Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 17 godzin temu, Robertas napisał: Podejrzewam ze przepak Itelarki z nowymi kalkami.... nie sądze aby zaskoczyli nas new toolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 23 minuty temu, Dzejo napisał: Podejrzewam ze przepak Itelarki z nowymi kalkami.... nie sądze aby zaskoczyli nas new toolem Przepak Fujimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Jako, że stary już jestem, to rzuciłem okiem na "mocno dojrzały towar" - czyli wydany po raz pierwszy dokładnie trzy dekady temu przez Revella model Junkersa, znanego jako F.13. Rzut odbył się okiem chłodnym, a wręcz oziębłym. https://hangarfranza.blogspot.com/2022/04/junkers-revella-opis-szczery-bez.html Jeżeli Panu Adminu nie spodoba się linkowanie do innych serwerów i skasuje ten wpis, zawsze można sobie znaleźć jakikolwiek inny mój post i zobaczyć, dokąd prowadzi obrazek w podpisie. Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez KayFranz 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 4 godziny temu, Robertas napisał: Przepak Fujimi. Z tego co pokazuje ScaleMates to model opracowany w 1982 r. https://www.scalemates.com/pl/kits/academy-ac-12575-usmc-ch-53d--1413312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, jl napisał: Z tego co pokazuje ScaleMates to model opracowany w 1982 r. https://www.scalemates.com/pl/kits/academy-ac-12575-usmc-ch-53d--1413312 Tak, ale lepszy od Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 29 Kwietnia 2022 Share Napisano 29 Kwietnia 2022 W maju od ICMu ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 29 Kwietnia 2022 Share Napisano 29 Kwietnia 2022 No, są lepsi od nas w pijarze... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Wiadomosci z dzisiaj: https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-media-nie-zyje-duch-z-kijowa-to-major-stepan-tarabalka,nId,5994663 I po "Duchu Kijowa" Szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 6 godzin temu, M.A.V. napisał: to już oficjalna informacja : "Duchem Kijowa" był mjr Stepan Tarabalka (29 lat) - zginął w walce, zestrzelony 13 marca w rejonie Charkowa. https://www.dailymail.co.uk/news/article-10768131/Ghost-Kyiv-fighter-pilot-killed-shooting-FORTY-Russian-aircraft.html https://www.thetimes.co.uk/article/ghost-of-kyiv-who-shot-down-more-than-40-russian-aircraft-dies-in-battle-q3sq0hztx wg miejskich legend strącił 40 ruskich maszyn co oczywiście nie jest prawdopodobne... Chociaż do tej pory oficjalnie potwierdzono mu 9 pewnych zestrzeleń, z czego 6 zaraz w pierwszym dniu wojny (w tym m.in. dwa śmigłowce Mi-8) RIP ['] 14 minut temu, jmx62 napisał: Wiadomosci z dzisiaj: https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-media-nie-zyje-duch-z-kijowa-to-major-stepan-tarabalka,nId,5994663 I po "Duchu Kijowa" Szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 To raczej temat do Figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 U nas już w preorderze. Zamówiony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) ya-gabor testuje Edytowane 2 Maja 2022 przez em 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Horten H.XVIII A Intercontinental Amerikabomber Modelcollect nr katalogowy UA72??? skala 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 https://www.kfs-miniatures.com/1-72-nakajima-ki-84-hayate-expert-set-arma-hobby/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) Lubię recenzje KFS-a, jak zawsze trzymają poziom, model wydaje się zacny, szkoda że nic nie czuje do japończyków... Poczekamy. P.s ma ktoś może wieści co z salmsonem i breguetami kovozavodów? Zamówiłem w KS ...i stoi. Może po majówce coś drgnie... Edytowane 2 Maja 2022 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 12 godzin temu, myszaty napisał: P.s ma ktoś może wieści co z salmsonem i breguetami kovozavodów? Zamówiłem w KS ...i stoi. Może po majówce coś drgnie... Pewnie się ruszy, jak coś to prosiłbym o inbox Salmsona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 14 godzin temu, myszaty napisał: P.s ma ktoś może wieści co z salmsonem i breguetami kovozavodów? Ja zamówiłem na alledrogo od sprawdzonego sprzedawcy i miałem już 30 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Artek82 napisał: Ja zamówiłem na alledrogo od sprawdzonego sprzedawcy i miałem już 30 kwietnia I od 30 kolega trzyma to dla siebie Wstyd ! Proszę podzielić się z kolegami inboxem Edytowane 3 Maja 2022 przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 5 godzin temu, Artek82 napisał: zamówiłem na alledrogo od sprawdzonego sprzedawcy Kurcze.... a ja czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 (edytowane) 7 godzin temu, sianko napisał: Pewnie się ruszy, jak coś to prosiłbym o inbox Salmsona Zrobię - obiecuję. P.s ups....proszę o scalenie. Edytowane 3 Maja 2022 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 W dniu 3.05.2022 o 16:01, kopernik napisał: Proszę podzielić się z kolegami inboxem Proszę bardzo, na szybko na kolanie pstrykane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Już Wokulski udowodnił, że wojna dla jednych daje tragedię, dla innych fortunę. Zatem biznes się rozkręca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Modelsvit jednak nadal działa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Właśnie miałem wrzucać ! Super news ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Nie wiem czy to okazja czy nie, ale dla zainteresowanych wrzucam taki zestaw za 110zł: Salmson Sal.2 A2 + Breguet Bre-14A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi