bazylms Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) Kolejny model ukończony. Torchę pokrak, ale mało spotykany. Ogólnie zeszły rok to strasznie szarpany był, ucierpiał na tym warsztat ale mam nadzieję że model nie za bardzo. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez bazylms 20 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Model jak model, ale malowanie bajka. Można oglądać każde zdjęcie milion razy. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Pomimo tego że pokrak to wyszło super jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Na każdym elemencie coś się dzieje. Świetnie wygląda to zróżnicowanie kolorów. Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Stycznia 2021 Share Napisano 26 Stycznia 2021 O!!!! powiedz ze to SF bo nawet nie mialem pojecia ze takie cos bylo jak na wzór chyba T-35 ale malowanie i zuzycie bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Oprócz tego co koledzy wyżej napisali, ja bym się lekko czepił zbyt jasnych (wręcz nowych) trzonków narzędzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Pięknie pomalowany i z wyczuciem pobrudzony model. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Dobrze wiedzieć, że taki model istnieje, bo to ciekawa, chociaż nieudana konstrukcja. Tylko mam pytanie do autora - jesteś pewien tego malowania? W Norwegii były malowane na jednolity panzergrau - przynajmniej to tak na zdjęciach wygląda. Chyba, że masz inne kwity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Jest po prostu idealny - i tyle w temacie tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Zdecydowanie jestem na tak, bardzo trafia w me gusta. Gratuluję udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 52 minuty temu, WujekAlice napisał: Tylko mam pytanie do autora - jesteś pewien tego malowania? W Norwegii były malowane na jednolity panzergrau - przynajmniej to tak na zdjęciach wygląda. Chyba, że masz inne kwity. Była na ten temat dyskusja w wątku warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Thnx - sprawdzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Głowy nie dam,ale używany chyba tylko w Norwegi.Model faktycznie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Cześć! Wygląda dobrze! A wie ktoś co to za historia z tym felfeblem Faulhaberem była? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Zajebisty brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Wykonanie modelu-dla mnie mistrzostwo świata!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2021 Dzięki koledzy za opinie. Jak za każdym razem, coś można było zrobić inaczej. Trzonki robione jak zawsze, pewnie fakt że model jest z tych ciemniejszych powoduje taki kontrast. Na "żółtym" Pz. III pewnie by się tak nie odróżniały. Ale co tam, niech ma trochę zycia w sobie. Paweł - na to pytanie odpoiwedzi nie znam, pewnie gdzieś by się znalazło. Kiedyś przy okazji zapytam Meser262, on może wiedzieć. Teraz na jakiś czas spływam do okrętowego - będę psuł Mikasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Ochów i achòw mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! A ta na poważnie, to trzymasz poziom. Pojazd piękny i nic więcej nie będę komentował. Mariusz Chyba sobie kupię taki czołk....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Krzychu, co tu dużo pisać, zajebisty i tyle Jedno Ci trzeba przyznać. Z każdym kolejnym modelem idziesz do przodu z umiejętnościami! Może Ty jednak zostań przy tych czołgach, po co masz robić dodatkową konkurencję w okrętowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Stycznia 2021 Share Napisano 27 Stycznia 2021 Godzinę temu, chudyhunter napisał: Krzychu, co tu dużo pisać, zajebisty i tyle Jedno Ci trzeba przyznać. Z każdym kolejnym modelem idziesz do przodu z umiejętnościami! Może Ty jednak zostań przy tych czołgach, po co masz robić dodatkową konkurencję w okrętowym A daj nam doła przy następnych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Super wyszło, obserwowałem warsztat z zaciekawieniem, odważnie poszedłeś z kamo, ale trzeba przyznać, że wiedziałeś co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 28 Stycznia 2021 Share Napisano 28 Stycznia 2021 Fantastyczny model! Niecodzienna konstrukcja i świetne wykonanie. Te przebarwienia na prostym przecież kamuflażu dają mu taką specyficzną głębie ale dla mnie klasa światowa to elementy drewniane, no mistrzostwo świata. Proszę o szczegółowy tutorial na drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 1 Lutego 2021 Share Napisano 1 Lutego 2021 (edytowane) wygląda simpatiko ") ...tzn. straszna kupa złomu Gratulacje ...ale klocek chyba za jasny Edytowane 1 Lutego 2021 przez Mariusz 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Lutego 2021 Super Moderator Share Napisano 1 Lutego 2021 Dobra robota Krzychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi