radoslaw6363 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Jak za granicę w tym roku i nie daleko to może do Bratysławy. Nie jest to zapewne najbardziej znana impreza na świecie ,ale można za to po polsku się dogadać http://www.kpmbratislava.sk/maine/plasticwinter12.html. Jak ktoś będzie zainteresowany dowiem się o termin w tym roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandi50 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Mikołaj Elbląski Denar jest dumny że mógł docenić twój wkład w projekt tego Jaczka Zapewne jeszcze nie raz przyniesie ci wiele radości i uciechy Jeszcze raz Gratki Pozdrawiam Bandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 No to wszystko jasne: PZL-50, tzw. mydelniczka.Absolutny mistrz galaktyki w starciach model kontra modelarz. Przeważająca większość walk wygrana przed czasem... Jakby co, to wiesz - kwitologia istnieje. Model na backup - też się znajdzie. Ja bym stawiał na Karasia z Ruchu. Jeszcze większy gniot i kwitów więcej. Ale pewnie Mikołaj i tak nas czymś zaskoczy. Przy okazji Mikołaj, gratuluję nagród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Listopada 2013 Share Napisano 26 Listopada 2013 Obejrzałem sobie Jaka na żywo w Gdańsku. Naprawdę robi duże wrażenie Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Marca 2014 Autor Share Napisano 18 Marca 2014 Witam, model już dawno skończony, ale okazało się, że do kompletu trzeba było przygotować dokumentację na potrzeby konkursowe, co wbrew pozorom zajęło trochę czasu i biegania. Ów ostatni akcent okazał się przydatny i umożliwił wystawienie modelu w konkursowej kategorii w Bytomiu. Jaczek został doceniony i zdobył Czarny Diament oraz – co traktuję jako niezwykły zaszczyt – Memoriał Edwarda Boni Bardzo dziękuję za przyznane wyróżnienia. Muszę jednak coś dodać – gdybym miał wpływ na przyznanie Memoriału – sam głosowałbym za zapierającym dech Messerschmittem 109 kolegi Sebastiana, którego serdecznie pozdrawiam. Nadto wielkie podziękowania dla TOMCATSKY’ch za gościnę i integrację Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Marca 2014 Share Napisano 18 Marca 2014 Gratulacje, są jeszcze prawdziwi modelarze w Rzeczypospolitej:) sam głosowałbym za zapierającym dech Messerschmittem 109 kolegi Sebastiana, Wot dilema. Oba wybitne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 co to za messerschmitt kolegi Sebastiana? Ano ten: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=20191 Mikołaj, gratuluję wyróżnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Noo Mikołaju,może i masz trochę racji...jednak to wszystko to też sprawa gustu ale model Messerka rzeczywiście imponujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 19 Marca 2014 Share Napisano 19 Marca 2014 Podziwiałem oba i powiem tylko tyle - cieszę się z faktu, że nie musiałem dokonywać tego wyboru. Szkoda Mikołaju, że zabrakło czasu na pogaduchy. Gratuluję nagród i do zobaczenia - może w Łasku?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Gratuluję wyróżnień! Model rewelacyjny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Gratulacje. Model świetny i wyróżnienia zasłużone. A tak przy okazji to nie spodziewałem się, że model Bf-109E zostanie ukończony. Chętnie oglądnął bym galerię lub więcej fotek. Niestety autor znikł z forum i na żadnym nowym się nie pojawił. Dlatego tu chciałbym pogratulować (Mikołaj mam nadzieję że się obrazisz, ale nie mam gdzie tego napisać) pięknego modelu, jego dokończenia oraz wyróżnień. Fajnie by było aby ukazała się w necie jakaś nowa wielce inspirująca relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 20 Marca 2014 Autor Share Napisano 20 Marca 2014 Wszystkim serdeczne podziękowania za gratulacje . Co do konkretów: - u mnie z autorską galerią wciąż kłopot, ale tak naprawdę model został już dość dobrze obfotografowany – z Bytomia np. proponuję na pwm-ie w wątku /BYTOM – zdjęcia/ wejść na stronę „stolarzowice” i tam pan Fotograf w ramach relacji zamieścił kilka zdjęć Jaczka (Messerschmitta oczywiście też); - Darek – obecności w Łasku nie wykluczam, choć wypadałoby przyjechać z czymś nowym, a raczej niczego nie skończę (może, może motolotnię); - imt – w pełni się zgadzam, edukacyjne walory dokładnego przedstawienia prac nad 109-ką byłyby nie do przecenienia – co powinien potwierdzić każdy, kto oglądał dokumentację Sebastiana w Bytomiu. Ja też liczę po cichu na nową relację, a należy wnioskować, że będzie się działo… Pozdrawiam - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 Mikołaj, i ode mnie tą drogą przyjmij gratulacje za występ w Bytomiu. Duża sprawa! Podobnie jak Darek, też cieszę się, że nie musiałem stawać przed dylematem oceny tych dwóch modeli. Podziwiam Twoją skromność. Cieszę się też, że wreszcie mieliśmy się okazję poznać face-to-face. Do następnego razu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 21 Marca 2014 Share Napisano 21 Marca 2014 No, gratulacje i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sail Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 Cześć Prawdziwy Czarny Diament na mistrzostwach w Toruniu, podziwiam, podziwiam...itd... Dzięki za poświęcenie czasu i cenne uwagi na temat warsztatu modelarskiego (może dzięki nim uda mi się poprawić swój warsztat...mażenia ściętej głowy...hehe) RESPECT pozdrawiam Kris z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2015 Temat wprawdzie już starożytny, ale w Kołczygłowach kolega Woit zrobił Jakowi całkiem ładną fotkę, co mi nigdy tak nie wychodzi: Pozdrawiam - Mikołaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Reeeewelacja......super...i fotka i model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Genialne _________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat 621 + armata Bofors - Ftf 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 łoł !!! Fota kapitalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus222 Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Fajniusia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 30 Czerwca 2015 Share Napisano 30 Czerwca 2015 Widać naprawdę duuużo więcej. Super widok na dobranoc:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Co Ci powiem, to Ci powiem, ale Ci powiem...fajne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Dobrze czasem odgrzać kotleta , bo model i zdjęcia są tego godne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Uważam że zdjęcie zasługuje na to aby pojawić się na głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 1 Lipca 2015 Share Napisano 1 Lipca 2015 Akurat ten odgrzewany kotlet jest zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi