filipsg Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 Chyba jednak najprawdziwszy japoński japończyk się szykuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 F4U4 Corsair? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 Ki-61 albo Ki-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 No to jutro o 12 kupuje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 10 minut temu, martinello napisał: No to jutro o 12 kupuje ! Pytanie, co kupisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Marca 2022 Share Napisano 17 Marca 2022 Nie wiem, dowiem się jutro. Przez ostatni miesiąc kupiłem ok. 10 modeli Arma. Z każdego jestem zadowolony. Pytanie czy inny producent (może poza Eduardem) robi modele na tym poziomie. Przy okazji pytanie - jaki jest najlepszy model P-40 na rynku ? Wersja dowolną... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) 9 godzin temu, martinello napisał: Pytanie czy inny producent (może poza Eduardem) robi modele na tym poziomie. Przy okazji pytanie - jaki jest najlepszy model P-40 na rynku ? Wersja dowolną... Ad.1 Z polskich -IBG , zagraniczne to np.Tamiya i jeszcze coś by się tam znalazło; np nowe ICM Ad. 2 SH Edytowane 18 Marca 2022 przez zatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Dzięki. Ad.1 Tamiya jak najbardziej OK - ale ja lubię modele "wszystkomające" - plastik, blaszka, maska. IBG - doceniam, ale jakoś wolę modele produkowane w całości w Polsce. Nawet jak są "ciut droższe" Ad. 2 rozejrzę się. A SH to nie są mydlane shortruny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 19 minut temu, martinello napisał: Ad. 2 rozejrzę się. A SH to nie są mydlane shortruny ? Generalnie tak :-), zwłaszcza te stare, ale ich nowe pozycje zaczynają być już naprawdę przyzwoite. W przypadku P-40 zwróć koniecznie uwagę by były to te nowsze Special hobby, ponieważ mają w swojej ofercie również P-40 trochę starsze. NP stary wypust - https://www.mojehobby.pl/products/P-40F-Warhawk-Short-Talls-over-Africa.html nowy - https://www.mojehobby.pl/products/P-40K-1-5-Warhawk-Short-Tail.html#gallery_start lub https://www.mojehobby.pl/products/P-40N-Warhawk-22379621.html pełna lista do przejrzenia na np MojeHobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Z fejsbuka " PL: Najnowszy model Arma Hobby to… myśliwiec Nakajima Ki-84 Hayate w skali 1/72! Najdoskonalszy projekt inżyniera Yasushiego Koyamy łączył w sobie zalety poprzedników – Hayate był tak zwrotny jak Ki-43 Hayabusa oraz szybki, mocny i silnie uzbrojony jak Ki-44 Shoki. Choć wszedł do akcji dopiero na rok przed końcem wojny, szybko stał się legendą - walcząc nad Chinami, Mandżurią, Filipinami, broniąc wysp macierzystych przed nalotami B-29, a także eskortując grupy kamikaze w Bitwie o Okinawę. Czasem Hayate same brały udział w misjach samobójczych. Zobacz więcej na armahobbynews: https://tiny.pl/9n1nr Model możesz już zamówić w przedsprzedaży w naszym sklepie – wysyłkę przewidujemy na początku kwietnia!" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 oooo! konkret! biore! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Już możecie go dodawać do swojej listy życzeń na scalemates, bo właśnie go dodałem do bazy: https://www.scalemates.com/kits/arma-hobby-tba-nakajima-ki-84-hayate--1407850 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Hayate piękna maszyna Arma się ostro wozi na mieście Koike Shigeo na pudełko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Szkoda że nie bies.... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 20 minut temu, mirage3 napisał: Hayate piękna maszyna Arma się ostro wozi na mieście Koike Shigeo na pudełko W sumie to oczywiste, kto jak nie Shigeo? Ja to bym jeszcze chciał Roya Huxleya na jakimś kolejnym pudełku Hurricane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) Nikt nie wytypował poprawnie . Na biesa i łątkę jeszcze poczekamy. Ja zamówiłem model. Szkoda że nie ma od razu opcji zakupu z "overtresami"... Ciekawe czy zapłacili za znak towarowy ? Edytowane 18 Marca 2022 przez martinello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 1 godzinę temu, Moses napisał: Szkoda że nie bies.... Z bardzo daleka, trochę podobny. A z Japończyków to nie wiem czemu, ale garbusek Raiden wpadł mi w oko ( mój typ na następne lata, oczywiście po Biesie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Godzinę temu, martinello napisał: Szkoda że nie ma od razu opcji zakupu z "overtresami".. To już jest chyba standardowa polityka Arma Hobby, evertress pojawiają się w sklepie po kilku tygodniach od premiery. Cierpliwi zyskują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 14 minut temu, sianko napisał: Z bardzo daleka, trochę podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Godzinę temu, sianko napisał: Z bardzo daleka, trochę podobny. Da się szachownicę, z 2 metrów nikt nie rozpozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 3 godziny temu, martinello napisał: Nikt nie wytypował poprawnie . .. No jak to nie, jak tak . Pozdrawiam, Przemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 a ja napisze - slaby wybor niestety - moje osobiste zdanie Ktos tam napisal o Raidenie -garbaty ale ma w sobie cos Hayate - taki samolot marki samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Trudno... niezlepim , ale zrobie se sushi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 Też wolałbym Ki-43 ,ale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 18 Marca 2022 Share Napisano 18 Marca 2022 ki-43 bardzo dobry z Fujimi mam chyba ze trzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi