Fixer Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Usul napisał: A widzieliście, że ten byczek co u nas lądował będzie w 1.72 ? AN-225 Mriya. NIezłe wymiary ma - 1,2m rozpiętości... Cena też niczego sobie. Ktoś w ogóle zna tego producenta: https://www.modelsvit-eshop.com/c/aviation-1/an-225-mriya-superheavy-transporter-137 ja znam, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Usul napisał: Ktoś w ogóle zna tego producenta Przejrzyj ich modele. Robią całą serię samolotów Suchoja, które latały u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 3 godziny temu, mig napisał: W Martoli jest w zapowiedziach https://www.martola.com.pl/pl306/produkty88184/antonov_an_225_mriya cena prawie taka jak za oryginał... rozwodowy zakup... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 @WujekAlice po co ci dwie nerki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Teoretycznie można bez jednej, tylko jak się ta druga zepsuje? Jeśli dobra Opatrzność stworzyła nas z dwiema, to widocznie uważała, że tutaj dodatkowa rezerwa się przyda. Najwyżej można zbierać surowce wtórne. Chociaż dłużej to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 21.04.2020 o 17:24, Usul napisał: .....Ktoś w ogóle zna tego producenta: Mam z tej firmy dwie łodzie latające Beriewa - całkiem niezłe wypraski, dobry detal. Nie wiem jak ze składalnością bo jeszcze nie kleiłem. Ciekawy temat dla wielbicieli śmiglaków : https://www.martola.com.pl/pl1878/produkty88224/_apollo_recovery_sh_3d_helo_66_apollo_command Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Niezły detal się zapowiada w tych F-4 Fine Molds: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 Ja mam tylko nadzieję, że dorobią skrzydła ze slotami i klasyczną wersję E. Bo taki jest w 72 desperacko potrzebny. Ale nie nastawiam się, bo Fine Molds nie słynie z szerokiej gamy wersji swoich modeli. @Usul Modelsvit robi naprawdę niezłe cudeńka. Drogie, ale naprawdę bardzo dobre modele. Robiłem ich Su-22 i z bardzo wielką niecierpliwością czekam na ich Mirage'a 2000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 27 Kwietnia 2020 Share Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Matys napisał: Ja mam tylko nadzieję, że dorobią skrzydła ze slotami i klasyczną wersję E. Bo taki jest w 72 desperacko potrzebny. Nie tylko w 72, 48 też cierpi. A myślałem, że jak zmienię skalę to łatwo sobie E ze slotami znajdę Tyle, że w 48 już się ZM zapowiedziało. A ten to zła wersja? https://www.mojehobby.pl/products/F-4E-Phantom-II-173730.html Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 28 Kwietnia 2020 Share Napisano 28 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Tap-chan napisał: A ten to zła wersja? https://www.mojehobby.pl/products/F-4E-Phantom-II-173730.html Ten to dramatycznie stary model z wypukłymi liniami i bez detalu i z koszmarnym spasowaniem. Jest nowszy model Hasegawy, który jest całkiem w porządku, ale położyć na nim ręce to trochę jak wygrać w lotka. Mi się udało odkupić jakąś limitowaną edycję od kolegi z forum i jestem przeszczęśliwy, ale to nadal 30-letni model Hasegawy. Oni bardzo lubią wydawać kolejne limitowane edycje F-4EJ i RF-4E, ale klasyczny F-4E im wrogi - bo mają model z lat 70, który cały czas sprzedają. Mam bardzo dużą nadzieję, że Fine Molds pójdzie o krok dalej i wyda inne wersje długonosego Phantoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Recenzja Wildcata z Armahobby https://www.kfs-miniatures.com/1-72-fm-2-wildcat-arma-hobby-budowa/?utm_source=armahobbynews&utm_medium=post&utm_campaign=FM-2&utm_term=fm-2-wiwisekcja-kfs&utm_content=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Zapowiada się zestaw z serii "Mały dłubek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 19 godzin temu, WujekAlice napisał: Zapowiada się zestaw z serii "Mały dłubek" ,,Mały dłubek" -a co to znaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Znaczy taki co to lubi sobie wszystko, długo, dokładnie, szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Special hobby w końcu opublikowało zdjęcia ramek serii modeli z Mirage'a III. https://www.facebook.com/specialhobby/posts/914587595648268 No w końcu coś się ruszyło w temacie Edytowane 5 Maja 2020 przez Matys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Trochę Arma poszła z ceną za FM-2. 82 złociste to jak za nowe modeli Tamiyi. Edytowane 8 Maja 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 Widać, że gonią światową czołówkę nie tylko pod względem składalności ale także pod względem cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Może to super duper kit, a potem dla maluczkich będzie normalny zestaw za 4 dychy? bo jesli nie to zapomnij - odpuszczam. A Eduardowski B26 Marauder w preorderze ok. 200 zet - a to chyba przepak Hasegawy, który chadzał 40% taniej. Nie wiedzą ile się cenić. EDIT - Zgadza się, super duper jest po 82, "normalny" 58, overtreesy po 42 za 1sztukę, lub 82 za 3 sztuki. Edytowane 8 Maja 2020 przez WujekAlice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 9 godzin temu, Xmen napisał: Trochę Arma poszła z ceną za FM-2. 82 złociste to jak za nowe modeli Tamiyi. Jak sie zalogujesz to masz 5% mniej, a do paczkomatu wysylka za freeko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 i dalej drogo .1 promocja wysyłki i zniknie za jakiś czas.... 2. .nie jest to wybitnie skomplikowany model( raczej mały i dość prosty) Rozumiem, że to biznes i pewnie cena jest przemyślana co nie zmienia faktu, że uważam ja za wysoką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 no i nie ma szachowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 8 Maja 2020 Share Napisano 8 Maja 2020 14 minut temu, myszaty napisał: no i nie ma szachowic Dzięki temu ma zasięg światowy, a Arma może zarobi. Liczę, że dzięki takim modelom zbierają fundusze na "misyjną" działalność, i będą wypuszczać kolejne szachownice. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Przepraszam, a to ze to polska firma to powinni wydawac modele za pół darmo? Zobaczcie w jakiej cenie sa porównywalnej wielkości modele z Ukrainy czy Czech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 Weekend edition Edka są po4 dychy. O RSasch i Clear Propach nie mówię bo one są po prostu drogie. A tu ni z gruszki ni z pietruszki cena z modelu na model poszła o 50% w górę. Inflacji aż takiej jeszcze nie ma. Poza tym co ich tak bronisz? Na etacie u nich jesteś czy co? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Tak. za każdy pochlebny komentarz dostaje 10gr.... a od Sorosa po 30gr Sam pisałeś że normalny jest po ok 50 zł czyli w okolicach Weekendowego Edka. więc nie wiem o co chodzi Edytowane 9 Maja 2020 przez Moses 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi