WujekAlice Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 No a B,C,D? Zostaje Heller i stareńki Sword. Heller też stareńki. ale jareńki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 3 minuty temu, WujekAlice napisał: No a B,C,D? Zostaje Heller i stareńki Sword. Heller też stareńki. ale jareńki. O C/D trzeba marudzić Modelsvitowi, w 1/48 im wyszły przyzwoicie. A/B jako takie są z AMG/Dora Wings (zanim ktoś mi wypomni, że są C/D spod tego szyldu - one nie mają stosownych detali kadłuba dla tych wersji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 AMG to nie moja grupa podatkowa, poza tym za ten piniądz to powinien być model, że uch!! a nie taki sobie szort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 Godzinę temu, mirage3 napisał: To to będzie takie podziurawione ? Nity w takiej ilości na takim małym myśliwcu to nie jest dobry pomysł... Spitfire IX Eduarda też jest przenitowany wzdłuż i wszerz, więc da się Jeśli Eduard macza w tym palce, to jestem spokojny o dobry efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 A zapowiadane w 72 "Gustavy" z Edka to także kooperacja z AZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 11 Listopada 2020 Share Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) Az model ma wydać Robinsona R44 Raven II, nie wiadomo czy model ma związek z modelem Stransky. Formy od Stransky. Pudełko KPM72216 - Robinson R-44 Raven II "Military" będzie miał malowanie polskiej straży granicznej Edytowane 11 Listopada 2020 przez Botan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 15 godzin temu, Botan napisał: Robinson R-44 Raven II "Military" będzie miał malowanie polskiej straży granicznej O! I to jest wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 Tak! To jest dobry news Ze dwa trzeba kupić, jednego SG i drugiego na LPRka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 22 minuty temu, Artek82 napisał: i drugiego na LPRka No, tu kaleczki trza będzie zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 Godzinę temu, Grzes napisał: No, tu kaleczki trza będzie zorganizować ...się ogarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 12 Listopada 2020 Share Napisano 12 Listopada 2020 kilka nowości z Mistercrafta - a ta najciekawsza. może nawet będzie italleri w pudełku. Mi-24 tez ma być i tez będzie to Italka. https://mistercraft.eu/pl/strona-glowna/332-g-01-f-35a-lightning-ii-172.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 17 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 17 Listopada 2020 Jeżeli pojawi się wpis nie na temat nowości w skali 1:72, tylko na temat działań jakiejś firmy modelarskiej itp. Autor takiego wpisu, zostanie odpowiednio potraktowany. Temat o Firmie Ministercraft, został wydzielony i tam proszę prowadzić dyskusję. Lecz jeżeli rozpętacie Burzę, to temat zostanie zamknięty i tyle będziecie mieli z dyskusji. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Taka ciekawostka z Hobby2000 mają się pojawić wznowienia F-111F z Hasegawy jeden będzie w edycji "Desert Storm"! Po tylu latach znowu dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Kurcze aardvarka to i ja bym sobie skleił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Ja to bym chętnie wersję -A z Wietnamu skleił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Taka ciekawostka, że w Hobby2000 mają się pojawić Arado 234 - zapewne wypraski od Dragona. Keep rockin' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 11 godzin temu, pmroczko napisał: Ja to bym chętnie wersję -A z Wietnamu skleił... A ja - F-111C z kangurem na kokardach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 17 godzin temu, Jostein napisał: A ja - F-111C z kangurem na kokardach. Robiłem F-111A "Giant Voice" w latach 90-ch, bez masek i pędzlem, ale model był super. Chętnie teraz bym zrobił wersję F, a może będzie EF-111A Raven? Ciekawe co Hobby2000 podpisał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Póki co dwa pudełka: F-111F "Desert Storm" F-111D/F "Aardvark" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Póki co dwa pudełka: F-111F "Desert Storm" F-111D/F "Aardvark" I tak dobrze, Ravena trzeba będzie zrobić z "Electric Foxa" - prawie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Zvezda wypuściła katalog na 2021. Jedyna nowość lotnicza w 72 to C-130J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 Godzinę temu, Matys napisał: Zvezda wypuściła katalog na 2021. Jedyna nowość lotnicza w 72 to C-130J. I tam jeszcze jakis Hurricane się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 2 godziny temu, Moses napisał: I tam jeszcze jakis Hurricane się pojawił Ale to easy build, to nie jest model na serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Ich Jak-3 jest ciągle najlepszym modelem tego samolotu. Bardzo mnie ten Hurri zaciekawił. Porównanie z AH będzie interesujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 29 Listopada 2020 Share Napisano 29 Listopada 2020 Godzinę temu, letalin napisał: Ich Jak-3 jest ciągle najlepszym modelem tego samolotu. Bardzo mnie ten Hurri zaciekawił. Porównanie z AH będzie interesujące. Wadą Zvezdowego Jaka-3 była zmienna grubość skrzydeł na przejściu z obszaru dwuczęściowego na jednoczęściowy, a przynajmniej miały ją wszystkie egzemplarze, które widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi