Bobek Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) Kolejny duńczyk tym razem F-100. Edytowane 19 Maja 2020 przez Bobek 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floggerFAN Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 elegancko pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Bardzo ładnie podoba się super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Wyszło mega świetnie! Bardzo dobra robota! Poszły w niego jakieś dodatki czy wszystko prosto z pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 czy tylko mnie miniaturki się nie otwierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 18 Maja 2020 Autor Share Napisano 18 Maja 2020 Edek tablice i wybrane blachy z exterior. Kupiłem dodatki chyba wszzystkie jakie są ale w dużej części to żart, szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Super malowanie Ale czemu nie 1/48? Też mi się po kliknięciu większe zdjęcia nie wyświetlają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 18 Maja 2020 Autor Share Napisano 18 Maja 2020 imgur ma problem chyba. 17 minut temu, Jery napisał: Super malowanie Ale czemu nie 1/48? chciałem sprawdzic czy da rade na maluchu osiągnąć w miarę ładny efekt podmalówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Bardzo zajechany ale wyszedł ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thor_ Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Wyszedł super ! Mam tylko jedno pytanko - szczyt statecznika pionowego? Nie powinien być "szary"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 18 Maja 2020 Autor Share Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) 36 minut temu, thor_ napisał: Wyszedł super ! Mam tylko jedno pytanko - szczyt statecznika pionowego? Nie powinien być "szary"? powinien wpisuje na listę poprawek Edytowane 18 Maja 2020 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Maja 2020 Share Napisano 18 Maja 2020 Coś pięknego! Jak uda mi się zdobyć setkę w 144 , to Twój model będzie dla mnie wzorem malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Doskonała praca malarska, znakomicie odtworzone efekty oryginalnej maszyny. Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 świetnie wykonany. mi jeszcze trochę brakuje. proszę o info jakie farby metaliczne zostały użyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 (edytowane) złoty, chrom - reszta mazaki, troche papieru ściernego i testow Edytowane 19 Maja 2020 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 O, widzę że zdjęcia poprawiłeś, to mogę dać lajka A te podmalówki to pędzel czy aerograf? Jakich farb użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Kozacka miniatura rewelacyjna robota, świetnie malowany i gdyby nie słoiczek kleju to powiedziałbym że to 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 19 Maja 2020 Autor Share Napisano 19 Maja 2020 21 minut temu, Fixer napisał: O, widzę że zdjęcia poprawiłeś, to mogę dać lajka A te podmalówki to pędzel czy aerograf? Jakich farb użyłeś? podmalówki to pędzel i aerograf, tam jest kilka warstw i każda w sumie gra jakaś role. Farby to hataka pomaranczowa, rozne zielone i szare. Dziękuje za dobre słowo wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 19 Maja 2020 Share Napisano 19 Maja 2020 Tak jak w Drakenie tak i tutaj pełne uznanie za całą koncepcję kolorowania. Widać plan i konsekwentną realizację z wyśmienitym efektem. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 22 Maja 2020 Share Napisano 22 Maja 2020 Rewelacyjny! Gratuluję świetnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Oj, podoba mi się w tej duńskiej niechlujności Bardzo ciekawy temat i miłe dla oka wykonanie . A że w ludzkiej skali, nie tym okhropnym 48, tym bardziej gratulki Napisz proszę, jaki to zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 Rewelacyjne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 31 Maja 2020 Share Napisano 31 Maja 2020 rewelacja. Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 31 Maja 2020 Autor Share Napisano 31 Maja 2020 Dzięki chłopaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 Bardzo mi się podoba. Malowanie rewelacja. Mam na magazynie Trumpkowe F-100C w 1:48 i F-100D w 1:72 będzie się na czym wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi