Bengal Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Cześć, skończyłem rozpoczęty pod koniec 2018 projekt : Avro Shckaleton nie było łatwo, po 3 miesiącach, mając na uwadze przenitowanie całego modelu zwątpiłem i odłożyłem go na półkę.... prawie dokładnie miesiąc temu oczekując na nową lampę @Franz75 postanowiłem odgrzać tego kotleta no więc skończyłem Cały przenitowany, malowany w 99% tamiya (środek też pewnie - nie pamiętam, i tak go nie widać:D) biały to lp-2 a baza to dsg xf-54. Miało być troszkę inaczej, wyszło inaczej, trudno, skończyłem , mi się podoba i wydaję mi się, iż to jest jeden z moich lepszych modeli to będzie galeria z nr #1, planuję zakupić graty i zrobić podstawkę, jakaś trafka, płyty etc, więc może kiedyś powstanie galeria z nr #2 Miłego oglądania ps. Shacckleton wymusił na mnie powiększenie boxa do zdjęć 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Taj jak mowilem, model jest bardzo fajny. Malowanie i detale bardzo mi sie podobaja. Tak trzymac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 merytorycznie nie wiem wizualnie miodzio dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 4 minuty temu, Martinezol napisał: merytorycznie merytorycznie jest jeden taki babol, że powinienem skończyć z krawęźnika na główkę... ale jeszcze nikt go nie zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Mi się podoba, nieszablonowa maszyna, niestandardowe malowanie, wykonanie prima sort! Baaardzo dobra robota. Do kompletu proponuję jeszcze białego Armstrong Whitworth Whittley od Arfixa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Teraz, mandrivecs napisał: Mi się podoba, nieszablonowa maszyna, niestandardowe malowanie, wykonanie prima sort! Baaardzo dobra robota. Do kompletu proponuję jeszcze białego Armstrong Whitworth Whittley od Arfixa. Musze namowic Bengala na ta maszyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Fajnie wyszedl. Pomijając kalkowe babole to widać że kolega włozyl trochę pracy w ten model. Czekam na następny! Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lipca 2020 Autor Share Napisano 11 Lipca 2020 41 minut temu, Franz75 napisał: Musze namowic Bengala na ta maszyne za duża kolejka Marku 42 minuty temu, mandrivecs napisał: Mi się podoba, nieszablonowa maszyna, niestandardowe malowanie, wykonanie prima sort! Baaardzo dobra robota. Do kompletu proponuję jeszcze białego Armstrong Whitworth Whittley od Arfixa. Dzięki Mariusz czasami coś wyjdzie innego niż pustynia 7 minut temu, sebastain napisał: Fajnie wyszedl. Pomijając kalkowe babole to widać że kolega włozyl trochę pracy w ten model. Czekam na następny! 2babole z kalka trudno - ale że nikt nie zobaczył babola z ******* to jestem w szoku nie wiem czy jeszcze pisać czy czekać aż ktoś zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolasyev Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Fantastyczny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Popieram opinie przedmówców, bardzo fajny model Ci wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 11 Lipca 2020 Share Napisano 11 Lipca 2020 Kawał roboty odwaliłeś. Ja podziwiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Samolot brzydki ale model bardzo fajny podoba sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Świetna robota... widać że kawał serducha włożyłeś w budowę. Piękna ozdoba kolekcji. Zastanawiają mnie te fin flashe... tak powinno być z tymi kolorami w zależności która strona maszyny ? Nie znam się więc pytam. Generalne ślicznota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Kawał modelu. I to dobrego modelu. Ciekawa konstrukcja dobrze pomalowana w kolorach szarości. Bardzo mi się ten samolot podoba w takim wykonaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Kawał modelu, robi wrażenie - oczywiście pozytywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 12 Lipca 2020 Share Napisano 12 Lipca 2020 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Lipca 2020 Autor Share Napisano 13 Lipca 2020 W dniu 11.07.2020 o 22:03, mandrivecs napisał: Do kompletu proponuję jeszcze białego Armstrong Whitworth Whittley od Arfixa. i gdzie ja to będę trzymał:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Lipca 2020 Autor Share Napisano 13 Lipca 2020 W dniu 12.07.2020 o 13:24, kapsel napisał: Zastanawiają mnie te fin flashe tzn możesz doprecyzować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2020 Share Napisano 13 Lipca 2020 Ładny I kupa roboty. A najlepsze jest to że na tych fotkach to tych tysięcy nitów prawie wcale nie widać tylko jakieś ciemne krechy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 Podoba mi się. Ciekawe malowanie. Nie wiem tylko czemu odpuściłeś poprawę tych kalkomanii. Co do tajemniczego babola - nie wiem, ale ponieważ oznaczyłeś go 7 a nie 8 gwiazdkami, możesz liczyć na uniknięcie represji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Lipca 2020 Share Napisano 14 Lipca 2020 to teraz żeby się wielgus nie czuł samotny pora na Lancastera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 15 Lipca 2020 Autor Share Napisano 15 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 23:46, bazylms napisał: Ładny I kupa roboty. A najlepsze jest to że na tych fotkach to tych tysięcy nitów prawie wcale nie widać tylko jakieś ciemne krechy . Dzięki, miło to od Ciebie czytać, co do nitów tak to lipa, ale przy większym boxie i podstawce postaram się zrobić fotki by pokazać te nity 13 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Podoba mi się. Ciekawe malowanie. Nie wiem tylko czemu odpuściłeś poprawę tych kalkomanii. Co do tajemniczego babola - nie wiem, ale ponieważ oznaczyłeś go 7 a nie 8 gwiazdkami, możesz liczyć na uniknięcie represji Dzięki, jakoś ostatni przy "wykańczaniu" modeli mam tak by zrobić już na ***** *** i odłożyć na półkę 8 godzin temu, M.A.V. napisał: to teraz żeby się wielgus nie czuł samotny pora na Lancastera albo to co wspominał @mandrivecs Armstrong Whitworth Whittley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 15 Lipca 2020 Share Napisano 15 Lipca 2020 Bardzo mi się podoba , bardzo fajnie pomalowany i fajny ciekawy temat . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Gratuluję ukończenia modelu. Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaRochelle Napisano 17 Lipca 2020 Share Napisano 17 Lipca 2020 Model świetny Ale... czy coś jest ze śmigłami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi