matejson Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Cześć wszystkim, Miło mi wrócić po dłuższej przerwie z moją najnowszą pracą w skali 1/72. Ursus C-330 - wydruk GPM przyczepa D44 - wydruk GPM figurki - Focus Miniatures Budyneczki - budowa od podstaw Z pozdrowieniami, Mateusz Mathea 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Szczęka w podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Można też wpisać rok 1976, 1986 i nadal będzie aktualne. Fantastyczna praca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Ale super! Podwórko mojej byłej dokładnie tak wyglądało! Może tylko z tą różnicą, że stodoła miała jedną bramę a za to pod ścianą się więcej śmieci i krzaków mieściło Jest to piękna praca, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu Zamiast przyczepy wóz konny z zakładkami (przerobiony do ciągnika) i niemalże mój dom rodzinny z czasów dzieciństwa, kiedy to taka trzydziestka u nas pracowała , nawet rok by się prawie zgadzał. Praca robi wrażenie, a ostatnie zdjęcie z zapałką i groszem rozwala. Gratuluję zacnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 47 minut temu Share Napisano 47 minut temu świetny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi