matejson Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Cześć wszystkim, Miło mi wrócić po dłuższej przerwie z moją najnowszą pracą w skali 1/72. Ursus C-330 - wydruk GPM przyczepa D44 - wydruk GPM figurki - Focus Miniatures Budyneczki - budowa od podstaw Z pozdrowieniami, Mateusz Mathea 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Szczęka w podłodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Można też wpisać rok 1976, 1986 i nadal będzie aktualne. Fantastyczna praca . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Piękna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Ale super! Podwórko mojej byłej dokładnie tak wyglądało! Może tylko z tą różnicą, że stodoła miała jedną bramę a za to pod ścianą się więcej śmieci i krzaków mieściło Jest to piękna praca, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Zamiast przyczepy wóz konny z zakładkami (przerobiony do ciągnika) i niemalże mój dom rodzinny z czasów dzieciństwa, kiedy to taka trzydziestka u nas pracowała , nawet rok by się prawie zgadzał. Praca robi wrażenie, a ostatnie zdjęcie z zapałką i groszem rozwala. Gratuluję zacnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu świetny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi