matejson Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Cześć wszystkim, Miło mi wrócić po dłuższej przerwie z moją najnowszą pracą w skali 1/72. Ursus C-330 - wydruk GPM przyczepa D44 - wydruk GPM figurki - Focus Miniatures Budyneczki - budowa od podstaw Z pozdrowieniami, Mateusz Mathea 30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Majstersztyk! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Szczęka w podłodze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Można też wpisać rok 1976, 1986 i nadal będzie aktualne. Fantastyczna praca . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Piękna praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Ale super! Podwórko mojej byłej dokładnie tak wyglądało! Może tylko z tą różnicą, że stodoła miała jedną bramę a za to pod ścianą się więcej śmieci i krzaków mieściło Jest to piękna praca, gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Zamiast przyczepy wóz konny z zakładkami (przerobiony do ciągnika) i niemalże mój dom rodzinny z czasów dzieciństwa, kiedy to taka trzydziestka u nas pracowała , nawet rok by się prawie zgadzał. Praca robi wrażenie, a ostatnie zdjęcie z zapałką i groszem rozwala. Gratuluję zacnej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca świetny klimat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca Super diorama. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holosal Napisano 14 Marca Share Napisano 14 Marca Bardzo ładna praca. Szczególnie, że niemal wszystko rzeźbione z ręki. Tylko dlaczego podstawa dioramy jest tak wysoka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Widziałem, na żywo jeszcze lepiej wygląda. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dmitruk Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Świetny drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Świetna praca! Gratuluję nagrody w Bytomiu - całkowicie zasłużona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck82 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Obłędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Niesamowite !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Widziałem na żywo. Piękna praca. Dla mnie i moich roczników wręcz nostalgiczna bo patrząc na tę scenkę przypominają mi się wyjazdy klasowe na wykopki do lubuskich PGR-ów. Fajnie, że wróciłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Piękna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Prześliczne i klimatyczne, mistrzowska robota i lekkość w skali. Chyba nic więcej nie da się napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Byłem tam wtedy. A wieczorem było ognisko i ziemniaki w popiele. Kolejna świetna praca wspominkowa w Twoim wykonaniu Mistrzu siedemdwójki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca Cześć wszystkim, bardzo się cieszę, że praca i tematyka wywołała takie wspomnienia. Bardzo miło czyta się takie komentarze. Dziękuję za uznanie. W dniu 14.03.2026 o 19:41, holosal napisał: Bardzo ładna praca. Szczególnie, że niemal wszystko rzeźbione z ręki. Tylko dlaczego podstawa dioramy jest tak wysoka? Powód jest bardzo prosty - prace trzymam w gablocie jedna za drugą. Dużo lepiej prezentują się modele jak nie zasłaniają siebie nawzajem w witrynie. W dniu 17.03.2026 o 10:11, Endrju napisał: Widziałem na żywo. Piękna praca. Dla mnie i moich roczników wręcz nostalgiczna bo patrząc na tę scenkę przypominają mi się wyjazdy klasowe na wykopki do lubuskich PGR-ów. Fajnie, że wróciłeś. Za małolata na wykopkach byłem raz czy dwa. W zasadzie nigdy nie odpuściłem tylko przez ostatnie trzy lata dużo zmian się wydarzyło. Między innymi w końcu dorobiłem się wymarzonego warsztatu. Nagroda została wyróżniona w Bytomiu "Złotym Zytkiem", który wspomina zmarłego i przez części Was znanego modelarza Marka Ziętka. Dla mnie osobiście to szczególne wyróżnienie, ponieważ Marek był osobą, która zaszczepiła we mnie pasję do skali 1/72 i pod jego "okiem" rozwijałem swoje umiejętności na samym początku przygody z modelarstwem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 20 godzin temu, matejson napisał: ....w końcu dorobiłem się wymarzonego warsztatu. świetna jaskinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi