jrminiatures Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Witajcie. Ukończyłem budowę modelu Su-33 od Kinetica w skali 1/48. Model standardowo przeryłem na nowo i prze-nitowałem gdyż oryginalne linie i nity gdzieniegdzie były mega delikatne. Dodatkowo zastosowałem duży zestaw od Eduarda - czyli kokpit i elementy poszycia + odgromniki i Pitota od Mastera. Model malowałem Mr Color i Tamiya (kolory mieszałem w/g mojej interpretacji kolorów maszyny z nr 67.) i metalizerami z seri AK Extreme Metal - Problem miałem z kolorem na zdjęciach - co zdjęcie to inna barwa... Ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego. Warsztat prowadziłem niestety tylko na moim FB (tutaj) Oglądajcie. Ori: model: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Lubię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 O panie, uczta dla oczu Wyśmienity model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Cudo morda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 O kurde..ładneee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 8 Lutego 2018 Share Napisano 8 Lutego 2018 Ladny ale chyba troszeczke za jasne te kolory w porownaniu z orginalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Model efektowny, ale jeśli chciałeś , żeby wyglądał jak prawdziwy samolot, to się nie udało. za dużo efekciarstwa, a za mało chęci odtworzenia tego co na zdjęciu. Ale z pewnością jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Piękny model, pięknie pomalowany. Fajnie dobrałeś kolory kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaesz Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 O panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Super, choć kolory faktycznie mogłyby być ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Coś pięknego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Lutego 2018 Share Napisano 9 Lutego 2018 Klasa sama w sobie. Ładny delikatny marmurek... Widać olbrzymią wprawę w psikaniu... Podoba się..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Porządny, cieszący oko model. Kolejny zresztą. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Lutego 2018 Share Napisano 10 Lutego 2018 Bajkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Piękny samolot,gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 11 Lutego 2018 Share Napisano 11 Lutego 2018 Bardzo ładnie pomalowany, ale w rzeczywistości takie samoloty nie występują. Zbyt przekombinowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Masakra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 16 Lutego 2018 Share Napisano 16 Lutego 2018 Jeśli miał być model pięknego samolotu z pokazanych zdjęć - to nie wyszedł... :( Ale efekciarsko jest gites-majonez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 17 Lutego 2018 Share Napisano 17 Lutego 2018 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 21 Lutego 2018 Share Napisano 21 Lutego 2018 Przepiękny!!! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Mega suczka Bardzo podobają mi się przepalenia na dyszach, oraz spód modelu. Za jasne kolory to może być wina zdjęć. Mnie się bardzo podoba. Powodzenia przy następnych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 26 Lutego 2018 Autor Share Napisano 26 Lutego 2018 Dziękuję za komentarze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Nic tylko podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi