jrminiatures Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 Witajcie. Ukończyłem budowę modelu Su-33 od Kinetica w skali 1/48. Model standardowo przeryłem na nowo i prze-nitowałem gdyż oryginalne linie i nity gdzieniegdzie były mega delikatne. Dodatkowo zastosowałem duży zestaw od Eduarda - czyli kokpit i elementy poszycia + odgromniki i Pitota od Mastera. Model malowałem Mr Color i Tamiya (kolory mieszałem w/g mojej interpretacji kolorów maszyny z nr 67.) i metalizerami z seri AK Extreme Metal - Problem miałem z kolorem na zdjęciach - co zdjęcie to inna barwa... Ogólnie jestem zadowolony z efektu końcowego. Warsztat prowadziłem niestety tylko na moim FB (tutaj) Oglądajcie. Ori: model: Pozdrawiam. Cytuj
milczacy Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 O panie, uczta dla oczu Wyśmienity model. Cytuj
kzugaj Napisano 8 Lutego 2018 Napisano 8 Lutego 2018 Ladny ale chyba troszeczke za jasne te kolory w porownaniu z orginalem Cytuj
spiton Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Model efektowny, ale jeśli chciałeś , żeby wyglądał jak prawdziwy samolot, to się nie udało. za dużo efekciarstwa, a za mało chęci odtworzenia tego co na zdjęciu. Ale z pewnością jest bardzo ładny. Cytuj
Solo Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Piękny model, pięknie pomalowany. Fajnie dobrałeś kolory kamuflażu. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Super, choć kolory faktycznie mogłyby być ciemniejsze. Cytuj
mandrivecs Napisano 9 Lutego 2018 Napisano 9 Lutego 2018 Klasa sama w sobie. Ładny delikatny marmurek... Widać olbrzymią wprawę w psikaniu... Podoba się..! Cytuj
Woit Napisano 10 Lutego 2018 Napisano 10 Lutego 2018 Porządny, cieszący oko model. Kolejny zresztą. Gratuluję! Cytuj
Peter_D Napisano 11 Lutego 2018 Napisano 11 Lutego 2018 Bardzo ładnie pomalowany, ale w rzeczywistości takie samoloty nie występują. Zbyt przekombinowany. Cytuj
wisa Napisano 16 Lutego 2018 Napisano 16 Lutego 2018 Jeśli miał być model pięknego samolotu z pokazanych zdjęć - to nie wyszedł... :( Ale efekciarsko jest gites-majonez Cytuj
biket26 Napisano 25 Lutego 2018 Napisano 25 Lutego 2018 Mega suczka Bardzo podobają mi się przepalenia na dyszach, oraz spód modelu. Za jasne kolory to może być wina zdjęć. Mnie się bardzo podoba. Powodzenia przy następnych modelach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi