karambolis8 Napisano 2 Maja 2018 Napisano 2 Maja 2018 Model znany, nie ma się co rozpisywać. Warsztatu tutaj Sorry za pogniecione tło, za późno zauważyłem, żeby wyprasować Pozdrawiam, Adam Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Maja 2018 Super Moderator Napisano 2 Maja 2018 Bardzo ładny efekt końcowy. Bardzo mi się model podoba. Według mnie pogniecione tło psuje, całą galerię. A wystarczy kilka minut zabawy w programie graficznym i zdjęcia wyglądały by o wiele lepiej. Gratuluje tak pięknej Iskry Cytuj
karambolis8 Napisano 3 Maja 2018 Autor Napisano 3 Maja 2018 Dzięki Jawkers - można prosić o jakiś tutorial? Cytuj
Tazman79 Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 Osłona kabiny trochę za nisko, do drugiej kabiny trzeba było by się wczołgiwać Ale generalnie super Iskra Cytuj
Grzes Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 Takie premiery na świąteczną majówkę to ja rozumiem Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Maja 2018 Super Moderator Napisano 3 Maja 2018 Postaram się zrobić, a mogę do niego użyć jedno z twoich zdjeć, to które zmieniłem? Bo będzie widoczny efekt zmian a przede wszystkim, że zdjęcia są ostre, duże i profesjonalnie doświetlone. Cytuj
Solo Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 Wyszedł naprawdę super, choć to Iskra, ale wygląda pięknie. Doceniam ilość roboty przy malowaniu, widać że to pracochłonny kamuflaż był. Cytuj
karambolis8 Napisano 3 Maja 2018 Autor Napisano 3 Maja 2018 Dzięki wszystkim. Osłona kabiny trochę za nisko, do drugiej kabiny trzeba było by się wczołgiwać Pewnie to poprawię przy okazji malowania dyszy silnikowej, bo zupełnie o tym zapomniałem Postaram się zrobić, a mogę do niego użyć jedno z twoich zdjeć, to które zmieniłem? Jasne, będę wdzięczny. Cytuj
pika37 Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 Bardzo ładny. Tylko kabinkę otworzyłbym pod trochę większym kątem. Cytuj
marek d Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 Podoba się model. Bardzo ładna Iskra. widać że to pracochłonny kamuflaż był. ... że niby co? Cytuj
rymulus Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 Iskra tak przyciąga wzrok swoją urodą i świetnym wykonaniem, że gdybyś nie napisał o pogniecionym tle to bym nawet tego nie zauważył. Model świetny, gratuluję. Cytuj
Solo Napisano 3 Maja 2018 Napisano 3 Maja 2018 ... że niby co? Że bardzo pracochłonne i czasochłonne takie malowanie jest. Cytuj
Gerd Napisano 4 Maja 2018 Napisano 4 Maja 2018 Bardzo ładna Iskierka - gratuluję. Trochę nie mam odwagi się za nią zabrać. Super wyszło malowanie Cytuj
Gerd Napisano 6 Maja 2018 Napisano 6 Maja 2018 Gratuluję udanego projektu. Iskierka piękna! Fotka Admina jako zasluzony dodatek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi