karambolis8 Napisano 2 Maja 2018 Share Napisano 2 Maja 2018 Model znany, nie ma się co rozpisywać. Warsztatu tutaj Sorry za pogniecione tło, za późno zauważyłem, żeby wyprasować Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Maja 2018 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2018 Bardzo ładny efekt końcowy. Bardzo mi się model podoba. Według mnie pogniecione tło psuje, całą galerię. A wystarczy kilka minut zabawy w programie graficznym i zdjęcia wyglądały by o wiele lepiej. Gratuluje tak pięknej Iskry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2018 Autor Share Napisano 3 Maja 2018 Dzięki Jawkers - można prosić o jakiś tutorial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Osłona kabiny trochę za nisko, do drugiej kabiny trzeba było by się wczołgiwać Ale generalnie super Iskra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Takie premiery na świąteczną majówkę to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Maja 2018 Super Moderator Share Napisano 3 Maja 2018 Postaram się zrobić, a mogę do niego użyć jedno z twoich zdjeć, to które zmieniłem? Bo będzie widoczny efekt zmian a przede wszystkim, że zdjęcia są ostre, duże i profesjonalnie doświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Extra model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Super . Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Wyszedł naprawdę super, choć to Iskra, ale wygląda pięknie. Doceniam ilość roboty przy malowaniu, widać że to pracochłonny kamuflaż był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Elegancko. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 3 Maja 2018 Autor Share Napisano 3 Maja 2018 Dzięki wszystkim. Osłona kabiny trochę za nisko, do drugiej kabiny trzeba było by się wczołgiwać Pewnie to poprawię przy okazji malowania dyszy silnikowej, bo zupełnie o tym zapomniałem Postaram się zrobić, a mogę do niego użyć jedno z twoich zdjeć, to które zmieniłem? Jasne, będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Bardzo ładny model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziobak Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Podoba się, malowanie wyszło świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Świetnie zrobiona Iskra, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pika37 Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Bardzo ładny. Tylko kabinkę otworzyłbym pod trochę większym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Podoba się model. Bardzo ładna Iskra. widać że to pracochłonny kamuflaż był. ... że niby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Iskra tak przyciąga wzrok swoją urodą i świetnym wykonaniem, że gdybyś nie napisał o pogniecionym tle to bym nawet tego nie zauważył. Model świetny, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Maja 2018 Share Napisano 3 Maja 2018 ... że niby co? Że bardzo pracochłonne i czasochłonne takie malowanie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Maja 2018 Share Napisano 4 Maja 2018 Bardzo ładna Iskierka - gratuluję. Trochę nie mam odwagi się za nią zabrać. Super wyszło malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 4 Maja 2018 Share Napisano 4 Maja 2018 Co tu więcej pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Maja 2018 Share Napisano 6 Maja 2018 Gratuluję udanego projektu. Iskierka piękna! Fotka Admina jako zasluzony dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi