pepociufakers Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 Panowie, pora juz wyjsc z tej naszej wrodzonej martyrologii i dąsania się a to na lewo, a to na prawo. W sumie z chęcią o tym bym podyskutował, ale może nie w tym temacie. No identycznie jak Irańczycy i ich stosunek do "gwiazd". ps. a może polskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych powinno zareagować na tą bliskość SP i krzyży?:) Pzdr. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 (edytowane) W dniu 21.08.2020 o 18:30, Slawek_26869 napisał: Szaleństwa cenowego ciąg dalszy: https://www.armahobby.pl/70042-hurricane-mk-iib-c-expert-set.html Edytowane 3 Września 2020 przez Jostein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 oj tam oj tam, bez przesady... szaleństwo cenowe to by się zaczynało od 200 PLN w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Września 2020 Autor Share Napisano 3 Września 2020 Ja uważam że dobry model w 72 musi kosztować minimum 250 zł. Poniżej tego to jak darmo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 Czy mi się wydaje, czy wszystkie modele Army poszły w górę na ich stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 3 Września 2020 Share Napisano 3 Września 2020 51 minut temu, Solo napisał: dobry model w 72 musi kosztować minimum 250 zł Bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 11 godzin temu, Solo napisał: musi kosztować minimum 250 zł. Netto czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 netto, netto - zresztą co to za pytanie - jak masz tyle hajsu, zeby wydac na model 250 zyli, to na podatek nie będziesz miał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 13 godzin temu, filipsg napisał: Czy mi się wydaje, czy wszystkie modele Army poszły w górę na ich stronie? nie, nie wydaje Ci się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 14 minut temu, WujekAlice napisał: netto, netto - zresztą co to za pytanie - jak masz tyle hajsu, zeby wydac na model 250 zyli, to na podatek nie będziesz miał? O, przepraszam bardzo. te 250 zyli jest na moją "przyjemność", a podatek jest dla państwa czyli to już nie jest moja "przyjemność" 15 minut temu, WujekAlice napisał: nie, nie wydaje Ci się. Istotnie, też nie zauważyłem "ruchu" cen. Ale to pewnie dla tego, ze nic od nich nie kupuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 (edytowane) 54 minuty temu, abtb napisał: O, przepraszam bardzo. te 250 jest na moją "przyjemność", a podatek jest dla państwa czyli to już nie jest moja "przyjemność" OTÓŻ TO ! miło wiedzieć iż jeszcze ktoś trzeźwo ocenia sytuację Edytowane 4 Września 2020 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 Jak powstają instrukcje do nowego F-4 Fine Molds: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 Godzinę temu, abtb napisał: Istotnie, też nie zauważyłem "ruchu" cen. Ale to pewnie dla tego, ze nic od nich nie kupuję Ja już co miałem kupić, to kupiłem, tylko Iskra mi uciekła, ten zestaw co chciałem mieć jest już out of print. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 Godzinę temu, Solo napisał: Jak powstają instrukcje do nowego F-4 Fine Molds: I to jest porządna, ręczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 To jest tylko szkic, na podstawie którego grafik robi instrukcję przy pomocy grafiki komputerowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokepsv Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 Myślę że taka złośliwa uwaga była niepotrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokepsv Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 18 minut temu, Solo napisał: Myślę że... To może przestań bo robisz to źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 W dniu 2.09.2020 o 18:17, Solo napisał: W LuckyModel cena wynosi ok. 40 dolarów, czyli stosunkowo niedrogi będzie. Ja znalazłem w przedsprzedaży trochę drożej. A przy okazji, w zestawie są kalki min do C-130H, 14th Aviation Squadron of the Polish Air Force, Powidz airbase, 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 75 dolarów to dość wysoka cena jak na Zvezdę. Wiem że to kawał modela będzie, ale blisko 300 zł to przesada. U nad pewnie ok. 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 21 godzin temu, Jostein napisał: Szaleństwa cenowego ciąg dalszy: https://www.armahobby.pl/70042-hurricane-mk-iib-c-expert-set.html Popatrz pozytywnie: Kupujesz jednego eksperta i trzy overtreesy. Wychodzi po 39 złotych za sztukę. Masz 6 ciekawych malowań. Każde, gdybyś chciał kupować kalkomanie jako aftermarkety kosztują parę złotych. Kuttelwaschera trzeba mieć. Hurricane z 302 Sqn też obowiązkowo. Potem Hurribombery w wersji ETO, albo tropikalizowane. 2xMk.IIb i 2xIIc. Od razu masz ładną kolekcję i każdy jest inny. Zostają ci dwa komplety oznaczeń na starego Revella, albo Matchboxa:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 No to jest słuszna koncepcja - podobną zastosowałem przy FM2. Przy czym na overtreesy pozbierałem zamówienia od znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 (edytowane) Ja wiem, dobre bo polskie..., trzeba naszych wspomagać..., każdy może sobie regulować ceny wg własnego widzimi się...., mogę nie kupować jak mi się nie podoba..., itd.. itp.. , no, ale jednak prawie 90zł za nieduży model w 72 to jednak już sporo. Jak dla mnie to już jest trochę do zastanowienia się Edytowane 4 Września 2020 przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 W dniu 2.09.2020 o 23:39, kopernik napisał: Na pewno cały świat rozpozna że to polskie znaki A cóż to ma do rzeczy, napisałem bo można go kupić i spudła zrobić w naszym oznaczeniu. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 O dżizas... specjalnie szukałem o co kaman...z tym Zlinkiem, ale trzeba mieć zryty beret, to nawet nie jest śmieszne , jeszcze potrafię zrozumieć grupy rekonstrukcyjne, chociaż jak widzę te wszystkie hakenkrojce to mi się coś robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi