Focus Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 (edytowane) Ten Mirage 2000C to jest tak piękny że nawet gdyby go nie sklejać to warto mieć taką ładną rzecz do oglądania. Wspieram Modelsvit bo robią robotę a nie tą chińską bylejakość. Edytowane 27 Marca 2021 przez Focus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) I są: Edytowane 28 Marca 2021 przez rudy0007 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 Kamil pewnie z 4 zamówił.... Dla pana M nie styknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lajtus Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 W dniu 28.03.2021 o 12:46, rudy0007 napisał: I są: Ja swój egzemplarz już zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 A można gdzieś je zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 https://www.armahobby.pl/manufacturer/hobby2000/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 Dziękuję! Mission completed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepociufakers Napisano 30 Marca 2021 Share Napisano 30 Marca 2021 ewentualnie ksmodel.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Marca 2021 Share Napisano 31 Marca 2021 W dniu 28.03.2021 o 13:41, mirage3 napisał: Kamil pewnie z 4 zamówił.... Dla pana M nie styknie Zamawiam po wypłacie w przyszłym tygodniu :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 witam. tak w ramach porządku. już zamówiłem. Gniotliwie wygląda ale może uda się cos z nim zrobić … ciekawe kalki.. https://allegro.pl/oferta/model-f-117a-night-hawk-1-72-mistercraft-10579305773 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Aeroplast - generalnie sklejalny, sympatyczny (za młodziaka kiedyś dostałem, złożyłem, miło wspominam, oczywiście wtedy się nie interesowałem sprawdzaniem bryły wymiarów etc) Pamiętam że zestaw nie posiada drążka w kabinie i ta płaska wnęka uzbrojenia (rozrysowalem kabelki cienkopisem - takie 3D w 2D ) Pozdr! ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Mistercraft - generalnie takie modelarskie dicso-polo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Na Swaroga co za gniot..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Albo poszli w "what if" albo mają przecieki z LOTu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Dla MC to bez różnicy Boeing 737 MAX czy AIRBUS 320 ma długi kadłub i dwa silniki ? MA ! To nie ma problemu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Widziałem preorder F-14B od GWH na LuckyModel. Szkoda, że o 48 zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 godziny temu, RAV napisał: MisterCrap osiągnął kolejny poziom w fantazjowaniu: Airbus A320 w barwach PLL LOT 3 godziny temu, Grzes napisał: Albo poszli w "what if" albo mają przecieki z LOTu... Ale to po pierwsze skala 1/125, a po drugie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Condor_Flugdienst Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez _OldMan_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Polecam przeczytać ostatnie zdanie Problemem tego Airbusa jest to ze nr rejestracyjny ma Boeinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Kwietnia 2021 Share Napisano 8 Kwietnia 2021 Ale ja się nie odnosiłem do zdania Piotrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 8.04.2021 o 19:30, Grzes napisał: Albo poszli w "what if" albo mają przecieki z LOTu... W dniu 8.04.2021 o 18:32, RAV napisał: MisterCrap osiągnął kolejny poziom w fantazjowaniu: Airbus A320 w barwach PLL LOT Ludzie ! Niech dzieciaki sklejają nawet takie modele. Ważne aby zaczęli, później przyjdzie czas na liczenie nitów ! A jako dziadek (!) kupię go wnukowi, niech skleja, maluje i nakłada te kalki, nawet do góry nogami. Poligon doświadczalny ! Na czym ma się uczyć ? Na modelach po 100zł ? Nie da rady ich skleić. Sam, w wieku 10-15 lat, tworzyłem jeszcze większe sf. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez kopernik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Kwietnia 2021 Share Napisano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) . Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 10 godzin temu, kopernik napisał: Niech dzieciaki sklejają nawet takie modele. A czy ja napisałem żeby nie sklejali? Ale tak jak napisał @RAV - niech będzie wzmianka, że takiego malowania nie było. Zakładam się, że niejeden doświadczony modelarz czy miłośnik lotnictwa, widząc to pudełko zastanowi się czy czegoś nie przeoczył? Na marginesie - sam mając model Plasticarda B727 zrobiłem go w barwach LOTu. Nie było wtedy kalkomanii, więc całe malowanie robiłem z ręki Humbrolami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 29 minut temu, Grzes napisał: Zakładam się, że niejeden doświadczony modelarz czy miłośnik lotnictwa, widząc to pudełko zastanowi się czy czegoś nie przeoczył? I już jest okazja by poszperać i poczytać dociec prawdy jak mu będzie zależeć. Co mieli napisać na pudełku?: Uwaga ! takiego malowania nie było bo transakcja ( tu można wstawić dane firm) nie doszła do skutku i daliśmy numer rejestracyjny z Boeniga??? Sorry, to już jest dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 Na pudełku nic. Jeśli już to przy schemacie malowania. A swoja drogą - malunek na pudełku świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 11 Kwietnia 2021 Share Napisano 11 Kwietnia 2021 W zeszłym roku, gdy uziemnienie Maxa trwało ws najlepsze, przeczytałem, że LOT wydzierżawił dwa A-320, ale przypuszczam, że nie miały takie malowania tylko (jak to zwykle się robi) mały napis na kadłubie. No, MC może poszedł krok albo dwa dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi