jrminiatures Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 (edytowane) Witam, Po dwumiesięcznej orce zmęczyłem w końcu model F/A 18 Hornet w kamuflażu Splinter Camo . Model to wypust Kinetica 1/48 - bardzo problematyczny ze spasowaniem i jakością detali powierzchni. Na moim FB prowadziłem relacje z budowy. Z dodatków tylko fotel żywiczny od Pavla i żywiczne koła + kalki Furbal Aero Design - całość przeryłem i przenitowałem. Oglądajcie Edytowane 21 Lutego 2019 przez jrminiatures 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Kamuflaż cięty na ostro zawsze robi na mnie wrażenie, twoja praca także mnie przekonuje, więc to co widzę bardzo mi się podoba. Mam plan w planach taką sztukę w 1:32 może czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 1 godzinę temu, KRL napisał: Mam plan w planach taką sztukę w 1:32 może czas zacząć. Oj zacząć, zacząć. A model piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Znakomity eF. Na niektórych zdjęcia pełnia wrażeń oglądania oryginału 1:1 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 No to jest kawał dobrego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Piękny model, bardzo ładnie pomalowany, aż poszukałem oryginalnych kamuflaży i oznaczeń bo naprawdę patrząc chce miec cos podobnego na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Kamuflaż mnie zmiażdżył. Uwielbiam takie kamo. model genialny:-) 7 godzin temu, KRL napisał: Mam plan w planach taką sztukę w 1:32 może czas zacząć. Zacząć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 F-18 w tym kamuflażu prezentuje się rewelacyjnie, a model wykonany jak zwykle na najwyższym poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Pisałem na FB, napiszę i tutaj. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson King Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Ten szerszeń kąsa zmysły.Super.Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Robi niesamowite wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Świetne wykonanie, super zdjęcia. Uczta dla oczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Nie znałem wcześniej tego kamuflażu, rewelacyjna praca..! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 21 Lutego 2019 Share Napisano 21 Lutego 2019 Jest ogień piekielny :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 Hornetów nigdy za wiele. Technicznie model perfekcyjny, zwłaszcza malowanie. Jako Szerszeniowy konserwatysta najbardziej lubię zwykłe "szaraki", muszę jednak przyznać że ten kamuflaż wykląda "obłędnie" Napisałeś o problemach ze spasowaniem, więc spytam :co sprawiło Tobie najwięcej kłopotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi