bazylms Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 To chyba najdłuższy projekt w mojej modelarskiej karierze. Ale w ostatecznie dobiegł końca. Ciekawy temat, ale jakość modelu, no cóż powiedzmy że odbiegający od dzisiejszych standartów. Popełniłem na pewno kilka blędów, i kilka szczegółów umknęło mojej uwadze. Ale jak zwykle nie przejmuję się tym, bo już czeka następny model. A teraz czas na fotki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 No i wyszlo super. Co nastepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Fajny jest, lubię ten czołg. Jeździłbym Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Piekny! Pobrudzony i podniszczony w sam raz. Ze wszytkich wielowieżowych ten mi się najbardziej podoba - jest taki zwarty. T-35 jest nadmiernie wydłużony a Neubaufahrzeug'i i inne z tego czasu są przeważnie pokraczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 9 godzin temu, kzugaj napisał: No i wyszlo super. Co nastepne? Jak to co, STATEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 noo Towarzyszu ! za takiego cudaka jak nic należy się Order Lenina, zaszczytne miano Bohatera Pracy Socjalistycznej i rządowy przydział na ZiSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Bardzo ładny! Ostatnie zdjęcie cholernie mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Dzięki, Hans ta fotka też mi się podoba mówiąc nieskromnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Powłoka lakierniczo-łoterringowa mistrzostwo świata, top of de łorld. Podoba mi się, mnogość efektów robi wrażenie, a całość nie przytłacza pstrokaterią i brudem. Masz ode mnie szkolne 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Mi też się bardzo podoba. Jest co podziwiać i podpatrywać. A sam pojazd taki monster... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Wyszedł naprawdę fajnie, tylko w takim stanie prosi się i o podstawkę i choć jedną figurkę ale już wiem, że i tak ich nie dodasz Ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Super_Hans napisał: Bardzo ładny! Ostatnie zdjęcie cholernie mi się podoba! 2 godziny temu, bazylms napisał: Dzięki, Hans ta fotka też mi się podoba mówiąc nieskromnie. Tak jest ! Reflektory mistrzowskie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Reflektory to akurat robota Hobby Bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 No no, piękna robota. Warto było czekać na taki efekt. Malunki i brudzenie rewelacja. Ostatnia fora rzeczywiście jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Gryfcok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Jest moc. Cieszy oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Piękny brzydal . Akuratnio zużyty i pobrudzony. Podobają mi się szczegóły - wydech, trzonki narzędzi, lampy ( czym malowałeś wnętrze - odbłyśniki? ) i smaczek wg mnie najlepszy - zęby gąsienic na zdjęciu prawego koła napędowego - te metaliczne poziome rysy, świetnie oddają charakter pracy gąsek . Zapisuję warsztat i galerię do swojego archiwum - będą jak znalazł gdy węzmę się za swojego brzydala z ICM-u . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Dzięki raz jeszcze. Odbłyśniki malowane pisakiem Molotov Liquid Chrome, super sprawa do lamp, lusterek, goleni w podwoziu samolotów, osi siłowników itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Oki, dzięki za odpowiedź. Właśnie zastanawiam się od dłuższego czasu nad zakupem tego pisaka. Jakiej średnicy używasz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Czołg brzydki jak bezdomny ślimak za to model bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Robi robote ! Soczysty jest . Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Dzięki, ale do ciebie mistrzu to jeszcze lata świetlne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi