Mikolaj75 Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Model ukończony w założonej na wstępie koncepcji festiwalowej pomyślany jako próba odtworzenia wyglądu samolotu na podstawie zdjęcia oryginału. Na ile udana to oceńcie, ja sam jestem generalnie zadowolony. Model to stary zestaw Academy, ponitowany i wzbogacony lekkuchno o niektóre elementy z blaszki Part oraz wkład własny. Kalki Techmod. Oryginał to samolot o numerze JT260 z 757 Dywizjonu FAA bazujący na lotniskowcu HMS Unicorn w 1944 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Cud, miód i orzeszki. Bardzo ładna interpretacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Model prezentuje się REWELACYJNIE. Grtaulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Baardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Fajny, spód rewelacyjny, ale góra jakoś do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1971 Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Bardzo ładne i realistycznie wykonany model , ślady eksploatacji jak dla mnie to rewelacja.Pozdrawiam serdecznie Jacek 1971. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Ja również jestem zachwycony poziomem wykonania. Całość robi wielkie wrażenie na moich oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Mnie również się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Świetny model, gratuluję - pierwszy raz widzę tak zrobionego Corsaira i bardzo mi odpowiada taka interpretacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Efektowny! A do pełni szczęścia w galerii brakuje mi zdjęć pierwowzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariucha Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Prosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Mam jedną uwagę. Zapuszczenie linii podziału czernidłem jest chyba za mocne. Oczywiście cała reszta to majstersztyk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Świetny, jest coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Maja 2018 Share Napisano 12 Maja 2018 Dzięki! Straszny prosiak ten korsarz był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 Jeśli można pomarudzić... Na prawdziwym było tylne światełko pozycyjne. Więcej grzechów nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 A ja nic nie napiszę bo mi słów zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 Rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 Jest moc. Super wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Maja 2018 Share Napisano 13 Maja 2018 Tylko jedno słowo- doskonały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Super , jedziesz dalej z następnym :-) . Zaś na telewizorze coraz mniej miejsca będzie w takim tempie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Nooooooo... Panie Kolego... Warto było się zalogować Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Świetny, malowanie przepiękne acz skomplikowane technicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 14 Maja 2018 Share Napisano 14 Maja 2018 Ale ładny....zazdroszczę umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 15 Maja 2018 Share Napisano 15 Maja 2018 Bardzo ładny. Teraz musisz go umieścić w piramidzie energetycznej żeby nabrał mocy przed konkursem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 15 Maja 2018 Autor Share Napisano 15 Maja 2018 Dzięki wszystkim za komentarze i opinie. ksc - tych piramid to już nie można nigdzie dostać, a ta, którą mam, posiada lokatora, który z racji swoich zasług nie może być stamtąd relegowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi