myszaty Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) @kopernik ta firma ABT? Kto zacz? Gdzie to się stołuje? @BRAVO112 : To Farmann 62 Goliath, chyba że Amiot to to samo.. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 @kopernik @myszaty- to chyba raczej ABM. Taka mocno chałupnicza produkcja, co nie znaczy że zła. https://propjet.ucoz.ru/ Ale ceny mają zaporowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Oczywiście, jak zauważ FIXER firma to ABM !!! Na razie zrobili chyba tylko to co na fotce 1, jakość i efekty : fot 2 i 3; Zapowiedzi fot 4 i 5 Edytowane 3 Grudnia 2021 przez kopernik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 15 godzin temu, myszaty napisał: @kopernik ta firma ABT? Kto zacz? Gdzie to się stołuje? @BRAVO112 : To Farmann 62 Goliath, chyba że Amiot to to samo.. z tym Amiotem, to byl zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 37 minut temu, BRAVO112 napisał: z tym Amiotem, to byl zart luzzz, jeszcze nie wszystko ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 22 godziny temu, Grzes napisał: ModelMaker wznowił: 19 godzin temu, kopernik napisał: Jeśli to są te kalki, to chyba nie wznowienie. Wcześniej wyglądały trochę inaczej, zwłaszcza szachownice ... Chyba bliższe prawdy. Kontrola jakości zauważyła babola i poprawili ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 Kontrola jakości powinna wyłapać babola dużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 4 godziny temu, Wymysl napisał: Kontrola jakości zauważyła babola i poprawili ☺ Na ich stronie internetowej nadal jest zła szachownica na kalkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 4 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: Na ich stronie internetowej nadal jest zła szachownica na kalkach... Nie to miałem na myśli ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 10 godzin temu, Wymysl napisał: Nie to miałem na myśli ☺ To może jeszcze niech LX i nazwę własną poprawią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Ja tam wolę Dziubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Jakby innych ciekawych malowań nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 W dniu 2.12.2021 o 17:18, bart207skw napisał: a to taki inbox: w środku heller, ale najlepsze jest niehellerowe: na boku pudełka jest inny śmigłowiec bo BK117 poprzedni Medicopter (widocznie ktoś kto to robił temat był nieznany). instrukcja to na szczęście kopia Hellera kalka: bardzo mała i wszystko upchnięte jak tylko się da - ok ekologia; kalka ma błąd w druku w dolnym prawym rogu godło powinno być na paskach czerwonych , a nie pod. trochę to straszne, że ze takie pieniądze jest model - a nikt nic nie sprawdzi przed jego sprzedażą. tak na marginesie cały inbox jest tu: https://www.mojehobby.pl/products/EC-145-Medicopter117-REGA.html To już wiadomo skąd Mistrcrap wziął to malowanie Medicoptera do tego typu śmigłowca https://pl.gta5-mods.com/paintjobs/medicopter-117-template-new-version-eurocopter-145-rbo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 24.09.2021 o 10:49, em napisał: Stary Jak-9 ICMu jako przepak Zvezdy, stary MiG-23/27 Zvezdy jako przepak ICMu ? Taka wymiana...:) Mam nadzieje, ze żartujesz, bo właśnie jestem pełen zachwytu po obejrzeniu ich najnowszego Bronco. Przypomniałem sobie, ze ktoś puścił info do netu, ze planują na 2022r rodzinę MiG-23/27 i stwierdziłem, ze jak wydadzą ją na takim poziomie jak ten Bronco i wcześniej rodzinę MiG-25 to dla mnie będzie to wydarzenie nadchodzącego roku pod względem modelarskim. Idą jak burza i myślę, ze wydawanie tych starych MiGow Zvezdy pod swoim szyldem to nie krok w tył tylko skok w zamierzchle czasy ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Nie, nie żartuje to jest obawa. Czy tak będzie ? Oby nie... Kilka lat temu Clear and Prop zapowiadało 23. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Pamiętam, ale w nich to nie wierze ... Za to ICM ... nie no - mam nadzieje, ze jednak nowy wypust. Chociaż zadałem sobie trudu i prześledziłem info i widzę, ze cały hajp na te MiGi na wszystkich forach wzial się z tego, ze ktoś zamieścił jedno zdanie, ze na targach w Moskwie ICM ogłosił, ze wyda rodzinę MiGa-23/27 w 2022r. Tyle. Na profilu fejsowym ICMu nie ma o tym nawet jednego słowa ... Wiec faktycznie... Może być lipa. Ale oby nie. Bo jak nie oni to kto ?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 8.12.2021 o 22:55, Artek82 napisał: To już wiadomo skąd Mistrcrap wziął to malowanie Medicoptera do tego typu śmigłowca https://pl.gta5-mods.com/paintjobs/medicopter-117-template-new-version-eurocopter-145-rbo bajer polega jeszcze na tym, iz nr boczny 117 jest faktycznie do BK 117. wiec kalki w sumie są di niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 4 godziny temu, Psar77 napisał: Mam nadzieje, ze żartujesz, bo właśnie jestem pełen zachwytu po obejrzeniu ich najnowszego Bronco. Przypomniałem sobie, ze ktoś puścił info do netu, ze planują na 2022r rodzinę MiG-23/27 i stwierdziłem, ze jak wydadzą ją na takim poziomie jak ten Bronco i wcześniej rodzinę MiG-25 to dla mnie będzie to wydarzenie nadchodzącego roku pod względem modelarskim. Idą jak burza i myślę, ze wydawanie tych starych MiGow Zvezdy pod swoim szyldem to nie krok w tył tylko skok w zamierzchle czasy ... Byloby milo, gdyby Bronco objawił się od nich i w 1:72, bo ten pokrak bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, Psar77 napisał: Na profilu fejsowym ICMu nie ma o tym nawet jednego słowa ... Może działają w myśl przysłowia: Tisze jediesz, dalsze budiesz. Nie tak jak niektóre firmy, które co tydzień ogłaszają kolejne hity: Wilgę, Biesa, Casę, a co z tego wynika, sami wiecie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, Jostein napisał: Byloby milo, gdyby Bronco objawił się od nich i w 1:72, bo ten pokrak bardzo mi się podoba. a co z Academy? teraz jest przepakowana u Revella (i droga ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, Grzes napisał: kolejne hity: Wilgę, Biesa, Casę, a co z tego wynika, sami wiecie... Bies pożarł wilgę, a na dromadera brakło casy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Szkoda. CASA mnie nie interesuje, ale te trzy pozostałe są świetnymi tematami. Mam nadzieję, że się ogarną i w końcu wydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, BRAVO112 napisał: a co z Academy? teraz jest przepakowana u Revella (i droga ) Nie ta wersja. Revel przepakował wersję A. O wersji D jakoś zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 domyslam sie, ze wersja D to jest ta z dlugim nosem ( brzydka ). Mozna jeszcze chyba zlapac z Academy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 11 Grudnia 2021 Share Napisano 11 Grudnia 2021 Ma ktoś Mohavka clearpropa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi