matejson Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 (edytowane) Hej, Miała być galeria w dioramach, ale niech to będzie moja pierwsza galeria w cywilach. Skończyłem, skala 1/72. Mam nadzieję, że się podoba Warsztat tutaj. Edytowane 24 Września 2020 przez matejson 22 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Rewelacja! Trudno uwierzyć, że to 1/72, wygląda na przynajmniej 1/35. Świetna praca, bardzo mi się podoba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Genialna praca! Świetnie wykonane wszystko! Żuk, sklep, kierowca(?), skrzynka pocztowa, podłoże i wszystko z niesamowitą dbałością o szczegóły. A zdjęcie z zapalniczką... No cóż chirurgiczna robota. Czapki z głów i kłaniam się w pas za takie modelarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 24 Września 2020 Share Napisano 24 Września 2020 Koledzy powyżej napisali już chyba wszystko, więc tylko dokładam swój zachwyt. Przeniosłeś mnie w czasie do lat 70'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 (edytowane) Gratulacje, jest moc i klimat tamtych lat. Do kompletu brakuje jeszcze ławki pod GS-em z panem co pije browar albo ,,żyto" z gwinta. Edytowane 25 Września 2020 przez cayman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Niesamowite, widać talent... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 (edytowane) Szaleństwo! Żuczek fajny, ale GS wymiata, skradł cały show! Kraty, skrzynka, kwietnik w oponie - smaczki super! Edytowane 25 Września 2020 przez kryspacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 25 Września 2020 Autor Share Napisano 25 Września 2020 Dziękuje wszystkim za komentarze. Bardzo sie cieszę. 12 minut temu, kryspacz napisał: Szaleństwo! Żuczek fajny, ale GS wymiata, skradł cały show! Kraty, skrzynka, kwietnik w oponie - smaczki super! Tego sie własnie bałem, że budyneczek będzie ładniejszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Wszystko już wyżej napisano, rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Skubaniutki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogi Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Gratuluję świetnie wyszła ta dioramka , oddaje klimat , normalnie przenosi w czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Dioramka bardzo ładna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Piękności, po prostu piękności - klimat aż kipi z fotek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 27 Września 2020 Autor Share Napisano 27 Września 2020 (edytowane) Dzięki serdeczne Wrzucam jeszcze zdjęcie B&W, które najbardziej mi się podoba oraz małe zbliżenie: Edytowane 27 Września 2020 przez matejson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 Super dioramka , brakuje mi tam tylko jednego szczegółu. A mianowicie oświetlenia pod daszkiem , tj takiej lampki w drucianym obudowie . Ale to szczegół bo takich pierdółek zapewne można by jeszcze dodać ,ale i tak klimat lat zafajdanego PRL-u jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Września 2020 Share Napisano 27 Września 2020 teraz dopiero tu trafiłem...... diorama rewelacja ! zajechało PRL aż miło kwietnik w oponie i "krata" na mleko dają +20 do wyglądu... zresztą ten poobijany tynk też rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Ale zajechało wiochą... W każdym najlepszym tego słowa znaczeniu. Dioramka cudeńko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Bajeczka! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 (edytowane) A lody mieli z KORAL-a? Coś niesamowitego... Musze to dopisać : dla mnie, to praca która najbardziej mnie dotąd poruszyła od zarejestrowania się na forum. Edytowane 28 Września 2020 przez myszaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Rewelacja, wielkie brawa za wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 Świetna praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 O Cię Florek! Coś nieprawdopodobnego! Wspaniała praca!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Września 2020 Share Napisano 28 Września 2020 W dniu 25.09.2020 o 08:47, cayman napisał: Gratulacje, jest moc i klimat tamtych lat. Do kompletu brakuje jeszcze ławki pod GS-em z panem co pije browar albo ,,żyto" z gwinta. Praca faktycznie super . A pod sklepem to się piło owszem browar lub częściej " jabcoka" albo "buraka", "żyto" Przyjacielu to było ale tylko w Pewex-e za dewizy lub bony PKO kto pamięta ? .Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 8 godzin temu, Adams M1A1 napisał: Praca faktycznie super . A pod sklepem to się piło owszem browar lub częściej " jabcoka" albo "buraka", "żyto" Przyjacielu to było ale tylko w Pewex-e za dewizy lub bony PKO kto pamięta ? .Pozdr. A. Pamiętam te czasy . W moim rejonie na te trunki mówiło się ,,jabole" a najbardziej popularne było ,,Okęcie" ..,,żyto" Przyjacielu napisalem po to ,żeby mlodsze pokolenie zrozumialo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 30 Września 2020 Autor Share Napisano 30 Września 2020 Dziękuje kolegom za komentarze, a Administratorowi za wyróżnienie fotografii tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi